Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Июнь » 17 » ЗВИЧАЙНЕ РЕЙДЕРСТВО
16:44
ЗВИЧАЙНЕ РЕЙДЕРСТВО
16 травня 2009 року відбулося чергове судове засідання у Рівненському міському суді по справі за позовом Кузенного О.І. до Рівненської обласної організації ТСО та ТСО України про поновлення його на посаді голови Рівненської обласної організації Товариства сприяння обороні України.
Розгляд цієї справи триває майже два роки і, нарешті, стадія її розгляду вже дійшла до судових дебатів. Однак, після сьогоднішнього засідання, нове було відкладене на 8 липня 2009 року, хоча відповідачі дуже просили перенести його навіть на грудень, або хоча б на вересень. Незрозуміло тільки, чому ж в цьому проханні відчувалась така цинічна іронія. А може це перші ознаки такої відомої всім нам істерії та агонії, що наближається?

Сьогодні по справі було опитано пять свідків, а саме: Жуковського В.О., Турка І.І, Олексіюка С.С., Кричильського С.А. та Пелешка С.Г.
Усі вони багато років знають Кузенного Олександра Івановича, як непересічну особистість. Адже вони працювали з ним, коли він обіймав посаду голови РОО ТСО. Свідки пояснили суду, що характеризують роботу Кузенного О.І. лише позитивно і вважають його одним з найкращих керівників, що очолювали РОО ТСО. Повідомили вони також, що за час головування Кузенного О.І. Рівненська організація за результатами роботи і основними показниками піднялася з передостаннього місця до другого по Україні. Високо оцінили свідки внесок Олександра Івановича у розвиток технічних видів спорту на Рівненщині, а враховуючи спідвей – в Україні. За період його роботи на посаді голови РОО була суттєво зміцнена вся спортивна інфраструктура цієї організації разом із стадіоном з технічних видів спорту. Четверо з опитаних свідків входили до складу керівних органів та активно працювали в РОО ТСОУ. Однак, невдовзі їх було незаконно та таємно виведено зі складу бюро та членів комітету без наведення причин та підстав такого виведення, як і саме звільнення Кузенного О.І. А це звільнення, взагалі, було здійснено особами, які ніколи не були навіть членами ТСО та не мали на це зовсім ніяких повноважень.
Усі свідки підтвердили, що керівництво РОО ТСОУ було захоплено силоміць, шляхом звичайного рейдерства і без будь – яких правових підстав.
На даний час залишається знову терпляче чекати на справедливе рішення Рівненського міського суду, хоча зрозуміло, що остаточної крапки на цьому рішенні ще не буде. Адже, як при задоволенні, так і відмові у задоволенні зазначеного позову по цій справі, аппеляція неминуча від іншої сторони.

Рівненська Обласна Федерація Мотоциклетного Спорту
16.06.2009
 
Переглядів: 1158 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 1
Написал Анатолий, 18.06.2009 Спам

А мотивація перенесення засідання ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти