Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Июнь » 3 » Еміль Сайфутдінов: "Був вимушений входити у віраж"
13:00
Еміль Сайфутдінов: "Був вимушений входити у віраж"
Нагадаємо, що у фінальному заїзді Гран-Прі Швеції стався неприємний інцидент, коли зіткнулись Нікі Педерсен та Еміль Сайфутдінов, внаслідок чого росіянин, а також австралієць Джейсон Крамп опинились  в обіймах надувних бортів. Педерсен був виключений із повторного старту. На щастя, Еміль не отримав травм і виграв турнір в Швеції. А от в Джейсона Крампа справи виявились гіршими, він отримав переломи малих кісток долоні і вимушений зробити недільну перерву в змаганнях.
 
Кореспондент польського "Спортивного Огляду" спілкувався з
Емілем Сайфутдіновим:

Кажуть, що ти, а не Нікі Педерсен повинен був бути виключений із рестарту фінального заїзду.

Еміль Сайфутдінов: Прошу уважно переглянути повтор того заїзду. Чекав, коли Нікі мене випередить, бо доїжджали до віражу. В результаті, Педерсен мене минув і замість того, щоб повернути, продовжив пряму, немов хотів мене вивезти до борту. А я не міг більше їхати вперед, бо просто розбився б. Не міг також повернути вправо, бо в спідвеї такої можливості нема. Був вимушений входити у віраж і тільки тому втрапив в заднє колесо мотоцикла суперника.
СО: Експерти стверджують, що ти свідомо шукав фолу. Власне, втратив позицію лідера і відчайдушною атакою намагався її повернути.
Хіба що хтось, хто ніколи не сидів на мотоциклі може казати такі речі. Тільки божевільний зробив би те, про що люди говорять. На гонку приїхав із сильно вдареним коліном. Воно дуже боліло. І я мав би ризикувати в контрольованому падінні на доріжці, швидкість на якій сягає порядку 125 км/год? Це абсурд.
СО: В цьогорічному циклі в тебе було багато  зіткнень з Педерсеном. Кажуть, що в Празі, де було перше зіткнення, винуватцем був теж ти.
Тільки в півфіналі в Празі не я змінив траєкторію їзди. Інша справа, що це все відбувалось одразу після старту, було дуже тісно, а в такій ситуації важко уникнути колізії. Однак, на мою думку, в тому випадку моєї провини не було. Зрештою, заїзд було повторено у повному складі, тому ніхто нічого не втратив. Але я добре знаю, що тоді сказав Педерсен моєму тюнеру.
СО: Сказав, що помститься. Нібито, тоді утворилась данська коаліція, котра поставила собі за ціль полювання на твої кістки в наступних турнірах.
З тією коаліцією- це перебільшення. Наприклад, Ханс Андерсен- хороший приятель моєї команди і я не вірю, що він міг би зробити мені щось погане. Натомість, те, що сказав Нікі, я збережу виключно для себе.
СО: Щоразу частіше з`являються думки про те, що ти уподібнюєшся  до Педерсена і є майже точною його копією.
Хіба я когось збивав? Чи когось таранив на доріжці? Чи в`їжджав комусь в середину мотоцикла? Прошу не рівняти мене до розбійника, бо я нікого не скривдив. Їду відважно, бо в спідвеї перемагають ті, хто тримає газ.

Автор: Dariusz Ostafiński
Джерело:www.sports.pl
 
Переглядів: 1018 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти