Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Июнь » 1 » Локомотив 59: 34 Рибнік
21:38
Локомотив 59: 34 Рибнік
Латвійський Локомотив розгромив на своєму треці Рибнік з рахунком 59:34. З гостей гідну боротьбу змогли протиставити тільки Д.Гізатуллін,А.Карпов та Р.Клінг.У господарів найкращим був Григорій Лагута та й вся команда проїхала більш-менш рівно і це стало переможним фактором.

Микола Кокін: Ми очікували, що команда РКМ Рибнік буде непоступливою, незручним суперником, брали  до уваги результати їх виїзних матчів. Тому я думаю, що наш загін може бути задоволений  результатом. Ми побачимо на  виїзді в Рибніку чи нам вистачить цієї переваги.
В  другій половині гонки було кілька падінь, бо кардинально змінився стан доріжки. Було дуже сухо, багато пилюки і суддя прийняв рішення, щоб дуже сильно полити дорогу. Після того почали виникати на доріжці колії. Можливо хлопці не хотіли ризикувати своїм здоров`ям, але кінцевий результат міг бути більшим.
Як завжди я можу виділити Григорія  Лагуту, а також Максима Богданова. Трохи гірше ніж в попередньому матчі, але і так непогано виступив Роман Поважний. У порядку також був Артем Лагута, але на разі бракує йому фізичної форми. Також не дуже добре, що  ми весь час маємо думати про результат, в кожному матчі ми мусимо пам`ятати про  бонус, тому небагато практики одержують В'ячеслав Гіруцький і Леонід Паура.

Андрій Карпов: Я  задоволений зі свого сьогоднішнього виступу,  перш за все через те, що  мені вдалось оволодіти цією доріжкою. Я мав тут кілька років тому малоприємне падіння і весь цей час щось мене стримувало  під час виступів в Даугавпілсі. Але сьогодні я переламав це в собі. Може я став дорослішим? Зараз я маю надію, що буде вже лише краще і я зможу закріпитися в основі своєї команди. Дуже ретельно я готувався до гонки, але результатом не задоволений.

Григорій Лагута: Я задоволений з результату матчу, а також в праві бути  задоволеним з власного  пунктового здобутку. Були сьогодні несподіванки з доріжкою і саме тому я не довіз двох пунктів в сьомому заїзді.  Денис Гізатуллін добре знає геометрію нашого треку і дуже дієво блокував мої атаки. Ніде не міг знайти простір, щоб розігнатися. Після того заїзду я змінив мотоцикл і стало краще.
http://www.sportowefakty.pl
 
Переглядів: 939 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти