Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Май » 20 » Прес-реліз
15:00
Прес-реліз
ЛЬВІВСЬКИЙ СПОРТИВНИЙ КЛУБ                                                              
МОТОЦИКЛЕТНОГО СПОРТУ
„СКА-СПІДВЕЙ”
Україна, 79007, м.Львів, вул. Клепарівська, 39 а
тел. / факс: (032) 297-84-51
E-mail: speedway@infocom.lviv.ua
www.ska-speedway.lviv.ua
Особи для контакту:
                                 Людмила Лятосінська

                                                          

                                                                Прес-реліз

                                             УКРАЇНСЬКІ ГОНЩИКИ ЇДУТЬ ДАЛІ

Кваліфікаційний раунд особистого чемпіонату Європи зі спідвею, що проходив в неділю у Львові, завершився перемогою росіянина Даніїла Іванова. На п’єдесталі компанію гонщику, який виступає в українській лізі за клуб «СКА-СПІДВЕЙ», склали досвідчений латвієць Андреас Корольовс і улюбленець місцевої публіки Андрій Карпов. Ще один українець Володимир Дубінін посів сьоме місце і також здобув путівку до півфіналу континентальної першості, що пройде 25 липня в хорватському Горічані.

Чотири роки поспіль господарями на львівському треку почувалися майстри з Польщі. Але цього разу склад учасників кваліфікаційного раунду виявився настільки рівним, а боротьба настільки непередбачуваною, що в підсумку наші сусіди навіть не потрапили до трійки призерів. Хоча переможець львівського туру чемпіонату Європи-2007 Збігнєв Сухецкі до останнього претендував на те, щоб скупатися в шампанському по завершенні змагань. У 15-му заїзді поляк допустив падіння, за що і був знятий з перегонів. Сухецкі в підсумковому протоколі пропустив вперед ще й товариша по команді Марціна Ремпалу. Щодо останнього, то якби не невдача в першій серії, то цілком ймовірно він би не поїхав з порожніми руками зі Львова.

Даніїл Іванов відразу продемонстрував, що налаштований на перемогу. Своє перше і єдине того дня очко він втратив в третій серії в боротьбі з вище згаданим Сухецкі. Поляку ж дав урок у 17-му заїзді Андреас Корольовс. Латвієць в неділю неодноразово викликав аплодисменти публіки своїми видовищними обгонами і ризикованими діями. Заслуженою винагородою за красиву їзду стало друге місце. Андрій Карпов зазнав невдачі по суті лише в одному заїзді, коли поступився Збігнєву Сухецкому та Даніїлу Іванову. 12 очок, втім, виявилося достатньо для того, щоб на нагородженні піднімався прапор України. Цілком можливо, що на виступі червоноградця позначилася втома. Адже ще в п’ятницю він виступав у складі команди «Холстебро» у Данії.
А розпочався чемпіонат з падіння. В завалі побували одразу три гонщики, зокрема Володимир Дубінін. Повільно, але впевнено український спідвеїст все ж набрав необхідну суму очок для виходу в наступний раунд. А перемога в останньому заїзді звільнила його від сумнівного задоволення додатково виходити на мототрек СКА. А от чотирьом гонщикам це довелося зробити. Роман Іванов з Росії переміг словенця Макса Грегоріча в боротьбі за останню восьму путівку в Хорватію. Ілля Бондаренко виявився спритнішим за чеха Яна Яроша в розіграші другого запасного місця у півфіналі в Горічані.
Після завершення перегонів відбулася церемонія нагородження. Вітали учасників змагань голова трекової комісії Європейського мотоциклетного союзу (UEM) Анджей Гродскі (Польща), віце-президент ФМУ, президент львівського клубу "СКА-СПІДВЕЙ” Сергій Лятосінський, а також начальник управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Юрій Майборода.

Олександр Лятосінський, голова трекової комісії ФМУ:

Змагання пройшли на гідному рівні, попри те, що свої корективи все ж внесла примхлива львівська погода. Перед тренуванням в суботу і вночі напередодні перегонів падав дощ. Але організаторам вдалося підготувати доріжку належним чином. Виступом українських гонщиків ми задоволені. Головним завданням було потрапити до числа восьми півфіналістів і вони його виконали. Тепер ми будемо готуватися до матчу УЛС між «СКА-СПІДВЕЙ» та рівненським «Ураганом». Запрошуємо усіх вболівальників 28 травня на стадіон СКА у Львові.



 
Переглядів: 985 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти