Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Май » 19 » Патрик Дудек- спідвейні традиції продовжуються (+відео)
13:00
Патрик Дудек- спідвейні традиції продовжуються (+відео)
Коли в екстраліговому дебюті Дарсі Ворд здобув 7 пунктів для Унібаксу Торунь в дербі з Полонією Бидгощ, ЗМІ  довго писали про феноменального австралійця. В неділю чудовий матч в Торуні проїхав польський юніор- Патрик Дудек.
 Можна сказати, що для Дудека це був «справжній» дебют в Екстралізі, так як в двох попередніх гонках з командами  Гданська та Бидгощі стартував лише в юніорських заїздах.
В неділю в Торуні Дудек шокував всю Польщу.- « Програли матч, але маєте з чого тішитись, бо ваші юніори показали клас»- сказав  колега з Лєшна, чия команда не привезла очок з Гданська.
 Патрик Дудек, син колишнього гонщика Славоміра- «Матч в Торуні розпочався дуже невдало, коли вже в першому заїзді впав разом з іншими гонщиками.» Зеленогурчанин довго лежав на доріжці, але в результаті дістався закритого парку власними силами. Падіння в першому віражі подіяло мотиваційно на «Дузерса», котрий в перезаїзді не дав шансу суперникам і занотував першу в кар`єрі перемогу в заїзді в польській лізі.

                                                                        1 заїзд




Рестарт 1 заїзду




 Чи хтось сподівався, що свій наступний тріумф в Екстралізі Дудек здобуде вже в наступному своєму виїзді? Тренер Пьотр Жито довіряв Патрику, випускаючи його в четвертому заїзді, а той віддячив в найкращий спосіб, вигравши 5:1 з Гжегожем Валасеком. Молодий вихованець зеленогурського клубу чудово вийшов зі старту і залишив за своїми плечами не кого-небудь, а самого Вєслава Ягуся.

                                                                    4 заїзд



 Із пластирем на обличчі Патрик Дудек стартував також в наступних своїх трьох заїздах. Не переміг, щоправда, в них жодного суперника, але це не означає, що він не боровся. В своєму третьому заїзді Дудек непогано стартував, але на першому віражі так само , як і Валасека, його «завіз» Райан Салліван, котрий випхнув зеленогурську пару на зовнішню частину доріжки і тим самим дав можливість проїхати біля бровки своєму партнеру по команді.

 В 10 заїзді назрівала чергова сенсація, коли Патрик Дудек виграв старт і вийшов в лідери. За його плечами залишились Кріс Холдер і Матей Кус. «Дузерс» лідирував одне коло, але торуняни використали краще знання своєї доріжки і в наступній частині заїзду минули Дудека, котрий в результаті занотував дефект мотоцикла, їдучи на останній позиції.

10 заїзд




 В 12 заїзді зеленогурчанин знову був на фініші четвертим, але  влаштував справжній поєдинок з Кусом.
 
 16-річний Дудек (в червні виповниться 17 років) показав себе в Торуні з  дуже хорошого боку. Здобув 7 пунктів і виграв два заїзди. Жоден з дорослих гонщиків Фалубазу не зміг перемогти в заїзді! Дудек в матчі набрав більше пунктів, ніж Фредрік Ліндгрен і Нільс Крістіан Іверсен разом. Такому вдалому виступу Дудека мабуть допоміг турнір командного чемпіонату серед юніорів, що відбувся в Торуні у вівторок.- «Доріжка дуже технічна, особливо перший віраж»- сказав про торуньський трек зеленогурчанин.
   7 пунктів Патрика Дудека в Торуні- це звичайно добрий прогноз на подальшу частину сезону. Вболівальники Фалубазу, однак, не повинні впадати в надмірний оптимізм. Молодому віку присутні як добрі виступи, так і провали. Тих других однозначно ще буде вистачати. Маємо, однак, надію, що кар`єра Патрика, якою опікується Славомір Дудек, піде правильним шляхом і вболівальники будуть мати щоразу більше приводів хвалити своїх улюбленців.



www.sportowefakty.pl

 
Переглядів: 948 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.7/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти