Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Май » 9 » М.Онешко - Чемпіон України серед юніорів
20:31
М.Онешко - Чемпіон України серед юніорів
Дуже цікавим видався Чемпіонат України серед юніорів,що пройшов вчора у Червонограді.До цього міста приїхало аж 18 юних майстрів цього мужнього виду спорту.Також були присутні чотири наймолодші представники спідвею в класі 125 кб. см.
Всі гонщики були настроєні на боротьбу та найвищі місця у заліку,адже найкращий представлятиме Україну на міжнародній арені.
Погода була хорошою і за пів години трибуни були вже зайняті на половину,звичайно був і фан-клуб «Віраж»,який палко підтримував гонщиків.Доречі учаники фан-клубу зробили скриньку,куди люди кидали гроші,які мав отримати гонщик,який покаже найкращий час в гонці.Ним став Олександ Локтаєв.

Як вже говорилось,гонка була дуже цікавою,насина боротьбою. Дивлячись деякі заїзди ,здавалось,що дивишся на дорослих та досвідчених гонщиків.
І на радість рівненським вболівальним,переможцем став Михайло Онешко.На відміну від попередньої гонки він жодного разу не зазнав падіння і спокійно набирав свої пункти,доречі,на лисій резині,якою не зміг забезпечити його клуб.Михайно добре зорієнтувавсь в ситуації,що доріжка була трішки не такою ,як завжди,тобто їзда була в основному по внутрішньому радіусі.Він їхав трішки ширше всіх інших і таким чином здобував пункти.
Долю двох інших призових місць визначав вже додатковий заїзд,у якому брали участь : Кобрин,Локтаєв,Цукаєв.Останній посів друге місце,Локтаєв задовольнивсь другім місцем у заїзді та третім в загальному заліку. Кобрин посів четверту позицію і після гонки був дуже засмученим,якого довелось підбадьорювати рідним та друзям.


Результати:

1. Михайло Онешко  (Каскад, Рівне) (2,3,3,2,3) - 13
2. Кіріл Цуканов (Фаворит, Червоноград) (сх,3,3,3,3) - 12+3
3. Олександр Локтаєв  (Шахтар, Червоноград) (3,3,зн,3,3) - 12+2
4. Андрій Кобрін (Шахтар, Червоноград) (3,3,2,2,2) - 12+1
5. Станіслав Огороднік  (Ураган, Рівне) (3,2,1,2,3) - 11
6. Володимир Тейгел  (Шахтар, Червоноград) (2,2,2,3,2) - 11
7. Володимир Колодій (Каскад, Рівне) (2,2,1,3,2) - 10
8. Віталій Лисак (Каскад, Рівне)  (1,сх,3,1,2) - 7
9. Павло Кондратюк (Каскад, Рівне) (ф,1,3,1,1) - 6
10. Юрій Петров  (Фаворит, Червоноград) (1,0,2,2,-)  5
11. Володимир Коноплястий  (Ураган, Рівне) (2,2,0,1,0) - 5
12. Володимир Омельян (Каскад, Рівне) (3,п,-,-,-)  3
13. Сергій Юзепчук  (Ураган, Рівне) (0,1,2,0,сх) - 3
14. Григорій Купець (Каскад, Рівне) (сх,п,1,1,0) - 2
15. Андрій Савицький  (Шахтар, Червоноград) (-,-,-,1,1) - 2
16. Максим Котивенко  (Дельта, АР Крим) (п,сх,п,п,1) - 1
17. Петро Легецький  (Ураган, Рівне) (0,сх,п,сх,0) - 0
18. Юрій Сироватко  (Ураган, Рівне) (сх,-,-,-,0) - 0
 

Позаїздно:
1. Омелян, Коноплястий, Цуканов - сх, Сироватко - сх; (Цуканов зі старту першим,за ним їхав Омелян,далеко за ними Сироватко та Коноплястий. На 2 колі технічні проблеми у Цуканова і від сходить з дистанції)
2. Огороднік, Тейгел, Петров, Юзапчук - сх; (Рівний старт Тейгела та Огородніка,але рівнянин зайшов у поврот трішки ширше і вирвась у лідери.Тейгел постійно атакував його,але на фініші без змін)
3. Кобрін, Колодій, Лисак, Легецький; (З першого віражу вилітає Колодій,за яким вслід Кобрин.На кінці прямої червоноградець обганяє рівнянина і стає  лідером)
4. Локтаєв, Онешко, Котивенко - п, Купець - сх; (Локтаєв добре бере старт і лідирує,Онешко трішки відстає,але намагається атакувати,проте марно.)
5. Кобрін, Коноплястий, Юзепчук, Котивенко - сх; (Кобрин без особливих проблем їде першим,Сироватко на 2 колі обігнав Юзепчука.)
6. Локтаєв, Тейгел, Лисак - сх, Купець - п; (У заїзді зазнає падянні Купець.У перезаїзді лідерство захоплює Локтаєв,Тейгел відразу за ним,та намагається обігнати суперника та на фініші без змін)
7. Цуканов, Колодій, Кондратюк, Петров; (Цуканов виграє старт і з першого віражу виїзджає першм,за ним Колодій.Кондратюк на 1 колі обігнав Петрова.)
8. Онешко, Огороднік, Легецький - сх, Омелян - зн; (Огороднік та Онешко однаково беруть старт,але останній входть у віраж ширше за суперника і виривається на лідерську позицію.Омелян атакує Огородніка,але зачипляється колесом за його мотоцикл і його підкидає,у результаті падіння і його забирає швидка.У перезаїзду все повторюється і Онешко виграє заїзд.)
9. Онешко, Тейгел, Колодій, Коноплястий; (Онешко знову у пешому віражі трішки ширше інших і виходить на 1 позицію,Тейгел за ним і атакаує.Колодій третій,Коноплястий без шансів на пункти)
10. Кондратюк, Юзепчук, Купець, Легецький - п; (Легецький зі старту перший,навздогін Кондратюк.Купець бореться з Юзепчуком за один пункт.На 3 колі падає лідер і Кондратюк привозить 3 пункти.)
11. Цуканов, Кобрін, Огороднік, Локтаєв - зн; (Цуканов виграє старт і виходить на першу позицію,за ним Кобрин,Огороднік третім,але його обходить Локтаєв.На 1 віражі 2 кола Локтаєва розвератє і він падає,Огороднік врізається у нього.Але гонщики піднімаються і самі йдуть зо зп.У перезаїзді знову першим Цуканов,Кобрин постійно атакував,але обігнати не зміг.Огороднік накатом долав дистанцію)
12. Лисак, Петров, Купець, Котивенко - п;
13. Локтаєв, Петров, Коноплястий, Легецький - сх;
14. Колодій, Огороднік, Савіцький - зн,Котивенко - п; (Колодій виграє старт і виривається на 1 місце,у Огородніка відверто не їде мотоцикл,але два пункти він здобуває)
15. Цуканов, Онешко, Лисак, Юзепчук; (Цуканов знову бере старт і лідирує,Онешко намагавсь атакувати,але на фініші без змін)
16. Тейгел, Кобрін, Кондратюк, Купець; (Кобрин зі старту перший,за ним відразу Тейгел,який атакує свого земляка і на 3 колі обганяє Андрія)
17. Огороднік, Лисак, Кондратюк, Коноплястий; (Огороднік взяв старт,але Лисак навязав боротьбу і ,навіть,на мить став лідером,але Огороднік повернув лідерську позицію)
18. Онешко, Кобрін, Савіцький; (Онешко знову їде трішки ширше за Кобріна і лідирує)
19. Цуканов, Тейгел, Котивенко, Легецький; (Цуканов прекрасно стартує і виривається на першу позицію,Тейгел всю дистанцію атакує але обігнати так і не зміг)
20. Локтаєв, Колодій, Савіцький; (Локтаєв без особливих проблем виграє заїзди,Колодій другий,на дистанції ніякої боротьби)
 
Додатковий заїзд за 2-4 місце:
21. Цуканов, Локтаєв, Кобрін. (Цуканов зі старту перший,за ним навздогін Локтаєв,Кобрін аж третій і на 3 колі боротьбу припиняє.)




 
Переглядів: 1316 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти