Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Апрель » 12 » Кваліфікаційний Раунд в м.Покінг
10:29
Кваліфікаційний Раунд в м.Покінг
Сьогодні в місті Покінг розпочнеться змагання за вихід до циклу Гран-Прі 2010. У Німеччині відбудеться перший Кваліфікаційний Раунд. В турнірі виступить колишній легіонер Вепрів- Матей Кус, а також улюбленець рівненських вболівальників- Кястас Пуоджукс.
Одними з головних кандидатів на вихід в наступний раунд будуть поляки Ярослав Хампель і Даміан Баліньскі. У півфінал проходить шістка найсильніших учасників турніру в м.Покінг. Крім поляків за призові місця будуть боротись шведи Фредрік Ліндгрен і Антоніо Ліндбек.
Великі шанси мають також британці Едвард Кеннетт і Кріс Харріс, а також данець Нільс Крістіан Іверсен. У минулому році один з Кваліфікаційних Раундів відбувся в німецькому місті Абенсберг, а виграв його з комплектом пунктів Дейві Уатт. Австралієць виступатиме в Покінгу і намагатиметься повторити свій минулорічний успіх.
Ймовірно, що в боротьбу за головні позиції втрутиться представник господарів Мартін Смолінскі.
Хочеться вірити, що гідну конкуренцію вищезгаданим гонщикам складуть добре відомі рівнянам Матей Кус та Кястас Пуоджукс. Бажаємо їм успіху в боротьбі за місця в кращій шістці учасників турніру.

 
Переглядів: 865 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти