Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Апрель » 9 » Хенкок шукає новий клуб
13:52
Хенкок шукає новий клуб
Якщо Грег Хенкок звернеться до нас, ми йому відмовимо- каже президент Унібаксу Торунь. Від суботи американець буде шукати новий клуб.
В цьому сезоні Унібакс міг би стати командою мрії, насиченою зірками. Насамперед, стартами в торуньському клубі був зацікавлений чемпіон світу Нікі Педерсен, коли почав шукати нову команду після фінансових проблем клубу з Ченстохови. Але марно, торуняни не зацікавлені ним.

Результат: Педерсен, скоріш за все, несподівано буде захищати кольори Марми Хандикувки Жешув. Там знайшли гроші, які задовольняють данця. Якщо нічого не зміниться, дійде до курйозної ситуації- найкращий гонщик світу стартуватиме за плечами Екстраліги. В данця нема іншого виходу,  у вищій лізі нема клубу, який би був зацікавлений і готовий заплатити гроші.
Що буде з іншим гонщиком Влукняжа- Грегом Хенкоком? Досвідчений американець теж почав шукати новий клуб. Так само, як і Педерсен не погодився на зниження виплат по контракту.
В Ченстохові забракло грошей після того, як з укладених домовленостей вийшов потенційний спонсор фірма Cognor. Хенкок на своїй сторінці в Інтернеті написав, що в такій ситуації отримав від керівництва пропозицію наполовину менших виплат. – Не можу цього прийняти – підтвердив Грег.
Офіційно американець дає керівництву з Ченстохови час до п`ятниці – мають вирішити, чи вони спроможні запропонувати йому більше. Через це клуб шукає хоч найменших спонсорів, котрі готові «зкинутись» на контракт, бо відсутність Хенкока і відмова Педерсена означає, що Влукняж буде головним кандидатом на виліт з Екстраліги.
Спочатку, мабуть, звернеться до Торуні. Унібакс- це клуб, в якому мав би місце в основному складі. Проблемою є регламент. Команди, що виступають в Екстралізі можуть мати в своєму складі не більше двох учасників циклу Гран-Прі. Шість клубів вже мають таких гонщиків. Є лише два винятки- Унія Лєшно, там є тільки Лі Адамс, та Унібакс, котрий не має жодного учасника Гран-Прі. В розмові з «Спортивним Оглядом» американець зізнався, що виключає старти за рамками Екстраліги. Або надалі залишиться в Ченстохові, або потрапить до клубу з Лєшна, який також не володіє вільними коштами в бюджеті.

Торунь, згідно слів президента клубу Войцеха Стемпнєвського, виключений зі списку. – Принципово не будемо проводити з ним розмов. Перед сезоном я обіцяв гонщикам, що цього разу не буде боротьби за місце в основному складі і маю намір дотриматись свого слова. Якщо Хенкок подзвонить, будемо вимушені відмовити йому. Хоча, не будемо приховувати, що це улюблений гонщик і, напевно, хотів би мати його в команді більше, ніж Нікі Педерсена – сказав президент.





Джерело: Gazeta Wyborcza Toruń
 
Переглядів: 868 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти