Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Март » 25 » Стан доріжки в Рибніку
10:47
Стан доріжки в Рибніку
Доріжка в Рибніку після зими знаходиться в плачевному стані. - Нагадує одне велике багно – засмучений віце-президент клубу Даріуш Момот.

Ліга повинна розпочатися так, як зазвичай, а не на тиждень раніше. Зміна календаря була непотрібна. У цьому році погода є виключно несприятливою, що може загрожувати безпеці гонщиків - апелює Адам Павлічек, тренер "Акул". - Так фатально наш трек не виглядав вже 20 років. Я не хочу нікого винити, але він був загалом не готовий до зими. Від останнього матчу минулого року доріжка була занедбана. Належало її обробити бороною , тоді б вона вбирала воду – незадоволений Павлічек.
Керівництво клубу переконує, що в цьогорічних роботах на доріжці не допущено жодних помилок.
 - Справу завалили попередні спеціалісти по підготовці доріжки - говорить Євгеніуш Скупєнь, котрий з часу грудневих змін в керівництві клубу відповідає за підготовку поверхні на рибніцькому треці.
На його думку може бути клопіт з тим, щоб важка техніка для вирівнювання доріжки могла виїхати на неї впродовж найближчих кількох днів.
На наступному тижні інспекцію треку перед початком лігових матчів проведе представник Головної Комісії Спідвейного Спорту.
 - Без побоювань. Делегат перевірятиме перш за все технічне обслуговування доріжки, а не стан її покриття . Ми відремонтували борти, встановлюємо нову світлову сигналізацію. З прийомом об'єкту не буде жодних проблем - запевняє віце-президент Момот.
 - А що з ліцензією на новий ліговий сезон? Діячі з Рибніка запевняють, що старт в розіграшах не знаходиться під загрозою.
 - Всі потрібні документи подані в ГКСС. Ми чекаємо тільки на їх підписання - переконує віце-президент клубу.
Свій перший спільний тренінг в цьому році гонщики провели лише в суботу в Равічу. До того тренувалися індивідуально, зокрема, Ронні Ямрожи в Оструві Вєлкопольскім, Марцін Ремпала в угорському Шегеді, а росіянин Денис Гізатуллін в Зеленій Гурі. В понеділок в Рибніку  з`явився придбаний перед сезоном швед Рікі Клінг. Однак, він не мав можливості виступити у відміненому виїзному спарингу з Атласом Вроцлав, тому прийняв участь тільки в заняттях для загального розвитку  і виїхав до Англії, де може сподіватись на кращу погоду.
 - Схоже на те, що на перший ліговий матч до Гнєзно ми поїдемо, провівши лише один спаринг. Решту планів торпедувала погода. Цієї їзди очевидно нам бракує - крутить головою Павлічек

 В неділю о 15:00 в рибніцькому торгівельно-розважальному центрі FOCUS MALL відбудеться офіційна презентація команди.


джерело: Gazeta Wyborcza Katowice
sportowefakty.pl

 
Переглядів: 846 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти