Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Март » 24 » Матей Кус: це буде вдалий сезон для мене і для Торуні
18:55
Матей Кус: це буде вдалий сезон для мене і для Торуні
В минулу суботу Матей Кус мав можливість  дебютувати в кольорах Юнібаксу Торунь. Молодий чех, який минулого року був одним з лідерів ІІ ліги в складі рівненського клубу, в цьому році стартуватиме в найвищий лізі польського чемпіонату. Дебют виявився вдалим - Кус здобув 9 пунктів. Чи так буде в лізі?

- Це був мій перший в цьому році старт  вчотирьох з-під стрічки. До цього я тренувався тільки індивідуально в хорватському Горічан. Зима дуже довго вже тягнулася для мене , а там були хороші умови для їзди. Я почуваюся чудово на мотоциклі і вірю, що це буде вдалий сезон для мене і для Торуні.  - сказав гонщик після матчу.
У матчі з Гнєзно чех старався атакувати по "широкій". Чи такий в нього стиль їзди?
-"Однаково добре  почуваюся і біля бровки, але якраз в даній  гонці цього вимагала ситуація. Я поки що не маю  підготовленого двигуна на тверду доріжку, а  всередині поверхня була  дуже утрамбована. Тому я старався шукати зчеплення на трохи відсипаній частині треку біля борту. Я запевняю однак, що у разі потреби я вмію також „приклеїтися” до бровки." - пояснює гонщик.
На днях Кус повинен отримати двигуни,  якими користуватиметься в Польщі. - "Я  замовив три нові двигуни, але не всі ще готові до сезону. В Торуні я залишуся на декілька днів і ми з механіком працюватимемо над всіма по черзі. В середу я стартуватиму в спарингу з Унією Лєшно і  буду підготовлений до нього набагато краще." - додає.
 Чому зимою чех вирішився на пропозицію з Торуні? - "Фактично, пропозицій я мав безліч зі всіх ліг. Я обрав Юнібакс, бо це чудова команда. Крім того, відразу ми мали досконалий контакт з президентом клубу, а також менеджером колективу.  Я був дуже зацікавлений спробувати свої сили в екстралізі. Я хочу  весь час розвиватись, а для цього  мені потрібен контакт з найкращими гонщиками світу. Я ще не знаю  торуньських вболівальників, але  зроблю все, щоб мене полюбили." - стверджує гонщик.
  Цікаво, що  незабаром Кус виступить в Ган-Прі Чехії. Гонщик Юнібаксу отримав "дику карту" на ці змагання. Чи є це для нього несподіванкою? - "Ні, вже в кінці минулого сезону надходили запитання, чи я хотів би спробувати свої сили в чемпіонатах світу. Звісно, я не розмірковував ані хвилини. В Чехії є таке правило, що „дику карту” у Празі отримує найкращий гонщик попереднього сезону. Я виграв чемпіонат країни і ,таким чином, це місце належало мені. Думаю, що я не осоромлю своїх вболівальників." - завершує Кус.

джерело: Gazeta Pomorska
www.przegladzuzlowy.pl
 
Переглядів: 959 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти