Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Март » 3 » Еміль вже на доріжці
23:03
Еміль вже на доріжці
На доріжці в італійському Лоніго перший тренінг в цьому році провів Еміль Сайфутдінов. Юніор  Полонії Бидгощ за посередництва свого сайту поінформував, що перші пробні заїзди тривали близько чотирьох годин.
Погода сприяє, чому росіянин безперечно радий. Італійський трек  дуже добре готовий до першої тренувальної їзди. Подібну думку про цю подію має також менеджер гонщика, Томаш Сускєвіч.  Команда проведе на  Апенінах ще один день, а в четвер повертається до Польщі. - Я  дуже радий, що вдалося  поїздити сьогодні після такої тривалої зимової перерви. Погодні умови чудові і доріжка також була дуже добре підготовлена. Я провів на мотоциклах 4 робочих години і  задоволений  сьогоднішнім тренуванням - говорить Сайфутдінов.
Сускєвіч, крім того, додає, що в мотоцикли гонщика внесені нові налаштування. Все видається  на разі дуже добре. - Ми виконали план на 100 відсотків. Ми перевіряли певні нові налаштування в наших мотоциклах, а також декілька двигунів і на разі все виглядає ОК - додав Сускєвіч.

SportoweFakty.pl
 
Переглядів: 931 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти