Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Март » 3 » Інтерв`ю із Збігнєвом
22:21
Інтерв`ю із Збігнєвом
Збігнєв Червіньскі  в  сезоні, що наближається буде гонщиком клубу РКМ Рибнік. Які плани має репрезентант Акул перед початком лігових матчів?
Збігнєв Червіньскі визнає, що підготовчий період, що  вже закінчується, не був для нього легким. – Під час приготувань я тренувався разом з командою. Нині я перебуваю на реабілітації у Вєлкопольска. Під час перерви я робив все, щоб повернутися до нормального стану. Багато часу я присвятив, перш за все,  стандартним силовим вправам,  таким, як вправи для пресу. Без сумніву, цей підготовчий період був для мене важким з причини минулорічної травми. Було все інакше, ніж в попередніх роках. Крім того, я мусив бути дуже обережним. Спочатку я мусив стежити, щоб в процесі вправ моє серце не виконувало більше ніж 60 ударів на хвилину. Я старався дотримуватись цього і тому я тренувався значно легше. Із цього приводу, на початку я не міг виконувати всіх вправ разом з колегами – пояснює гонщик.
Червіньскі отримав декілька пропозицій з  друголігових клубів, але безповоротно вибрав Рибнік. Чому? - Я мав кілька інших пропозицій, але остаточно  вирішив залишитись в Рибніку. Як відомо, тут мій дім. Отже, не буде жодної проблеми дістатись на матчі. Я думаю, що на нинішньому етапі моєї кар'єри-це найкраще рішення.
Щодо інших пропозицій,  то мною цікавились друголігові клуби
- відповідає Збігнєв

Наш співбесідник вірить, що РКМ в прийдешньому сезоні створить багато несподіванок і принесе багато радості своїм уболівальникам. - Без сумніву, ми маємо дуже пристойний склад, який  в стані спричинити багато несподіванок. Я маю надію, що саме так і буде. Як  я вже  говорив раніше, моєю метою було перш за все одужання.
Я хотів би стартувати в передсезонних спарингах і показати себе в них з  найкращого боку. Я маю надію, що  мені вдасться пробитися до складу моєї команди. Можна сказати, що це моя мета. Решта в руках Бога
- говорить Червіньскі, котрий в цьому сезоні не планує стартів в закордонних лігах.  - На сьогоднішній день я не маю таких планів. Я не думаю в цей момент про старти поза кордонами нашої країни - завершив Збігнєв.


SportoweFakty.pl
 
Переглядів: 958 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1
Написал Ольчік, 04.03.2009 Спам

Збишек ти найкращий повертайся !!!!!!!!!
Ja cie koham ....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти