Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Февраль » 1 » Нанна Йоргенсен в першоліговому клубі
11:40
Нанна Йоргенсен в першоліговому клубі
До цього часу не замовкає ехо від підписання контракту з Мото Клубом Острув данською гонщицею Нанною Йоргенсен. Голова острувського клубу Януш Стефаньскі твердить, що припускає можливість виступу білявки в ліговому матчі.
- "Якщо ситуація на протязі сезону дозволить, то ми допустимо жінку до лігових розиграшів. Я маю надію, що принаймні в одній гонці Нанна Йоргенсен стартуватиме". – говорить Стефаньскі.

Стаття Конрада Адамчевського про Нанну Йоргенсен:
"Чарівна блондинка спідвеєм цікавиться з чотирьох років.
- Тоді вона побачила в сина сусідів мотоцикл і так нас мучила, що ми мусили їй купити такий самий. Потім почалися виїзди на змагання, і сьогодні я гордий за неї. Жінки можуть бути кращими від чоловіків, бо вони крутять ручку газу, а жінки працюють мозком - говорить Стеен Йоргенсен (46 років), тато Нанни і її механік.

Виступи данської спортсменки в польській лізі не були б можливими, якби не Кінга Ваховска (24 роки). Саме вона боролася з ПЗМ за те, щоб жінки могли змагатися з чоловіками.
- Пункт в регламенті про те, що спідвейні школи можуть приймати всього лише хлопців, я визнала дуже сексистським. Я відправляла листи з протестами, але два рази я отримала негативну відповідь. Аж врешті вдалося - розповідає з гордістю Ваховска.
Нанна Йоргенсен також не бачить нічого поганого в тому, щоб жінки змагалися з чоловіками.
- Адже ми живемо в XXІ столітті! Чоловіки ненавидять програвати мені, а як тільки я можу надерти їм зади, то роблю це з великим задоволенням - посміхається датчанка. - Серце б'ється тоді так, немов хоче вискочити з грудної клітки.
В Данії Нанна живе, як нормальний підліток. - Я ходжу на вечірки, хоч не дуже часто. Я маю хлопця. Він ніколи не цікавився спідвеєм, але вважає, що те, що я роблю- супер! – говорить Нанна . - Маю надію, що в Польщі я стану справжньою королевою спідвея.

Нанна Йоргенсен
Народилась 20.11.1989 р. Спідвейний дебют в 4 роки – м.Войенс. Спідвейний ідол: Ханс Андерсен. Сім'я: мама Йоан, тато Стеен і менший брат Крістоффер. Клуби: Войенс Спідвей Клуб (Данія), Нордхастедт (Німеччина), КМ Острув (Польща)"

Автор: Конрад Адамчевскі
Джерело: Super Express

 Уривок з фейлетона Каміла Кавіцкого «Датчанка на два серця»:
«Повертаючись до жіночого спідвею. Датчанка не буде в Оструві самотньою. В спідвейній школі клубу тренуватиметься наша співвітчизниця Кінга Ваховска. Серце її може, однак, розриватись. По-перше, очевидна любов до спідвею. З самого ранку праця з технікою в майстерні. Мастила, масла і тому подібне. Але відомо, що в спідвеї домінують (поки що) чоловіки. Прихильників, обожнювачів і таємно закоханих, без сумніву, вистачатиме. А якщо професійна співпраця переросте у відчуття ?
Ми мали в історії дуети братів (хоч би Голлоби, Ремпали) , а також батько-син (Янковскі, в певному сенсі Каспжаки, Павлічи). Але, споглядати результат 5:1 сімейної пари в заїзді ще не доводилося! В світлі змін регламенту, в недалекому майбутньому і така ситуація можлива...»

www.sport.pl
www.przegladzuzlowy.pl
Фото: Maciej Kulczyński / Super Express
Фото:www.espeedway.pl

 
Переглядів: 1238 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
Написал Ольчік, 21.02.2009 Спам

Прикольно
.

Написал AZS, 02.02.2009 Спам

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: Оце так жужлова кобіта :v: :v: :v:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти