Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Январь » 30 » Склад команди Полонія Піла
21:42
Склад команди Полонія Піла
За день до закінчення трансферного періоду став відомий склад команди Спідвей Полонія Піла. Крім раніше заявлених гонщиків, контракти з клубом підписали Войцех Журавські та юніори- Рене Бах(Данія) і В’ячеслав Казачук(Росія).

Про склад команди говорить тренер Полонії Пьотр Шимко.
Незважаючи на те, що команда налічує аж 20 гонщиків, Пьотр Шимко вже має конкретний склад на лігові матчі?- Всі мають рівні шанси- каже тренер.
- Обов`язково відбудуться збори на треку в Пілі. Зранку та після обіду проходитимуть тренування. Цикл тренувань завершиться індивідуальним спарингом, після якого відберемо до складу 8-10 гонщиків. Потім проведемо ще два контрольних матчі, завдяки чому буде видно, хто на що гаразд- розповідає Пьотр Шимко.
Склад на гонки має опиратись на польських гонщиків, перш за все?- Хочемо щоб команда опиралась на польських спортсменів. Однак, маємо декілька цікавих гонщиків, таких як Харченко, чи той же молодий Казачук. Треба перевірити всіх, а потім вибрати кращих- продовжує Шимко.
Спідвей в місті Піла за останні роки був в дуже поганому стані. Команда не спромоглась виграти жодного лігового матчу за два сезони стартів в другій польській лізі. А в останніх сезонах Піли взагалі бракувало на спідвейній карті Польщі. За що буде боротись Спідвей Полонія Піла в сезоні, що наближається? – Хочемо показати добротний спідвей місцевим вболівальникам. Клімат в команді дуже добрий і, головне, щоб спорт в нашому краї відродився і тривав не один рік, а довгий час. Нема тиску зі сторони керівництва на рахунок того, що мусимо вийти до першої ліги. Однак, хочемо вигравати і витиснути все, що можна з цього складу. Будемо старатись якнайкраще виступити. Не хочу заявляти, що атакуємо першу лігу. Багато хто казав, що не будемо взагалі стартувати і що не маємо жодного прізвища в складі, а виявляється, що маємо цілком пристойний склад - говорить Пьотр Шимко в розмові з порталом SportoweFakty.pl.

Склад команди Спідвей Полонія Піла:

Дорослі:
Пьотр Швіст
Кшиштоф Пецина
Томаш Цешлевіч
Лукаш Лінетт
Матіас Бартц (Німеччина)
Роберто Хаупт (Німеччина)
Стеффен Мелл (Німеччина)
Ян Граверсен (Данія)
Олексій Харченко (Росія)
Хеннінг Багер (Данія)
Корі Гатеркоул (Австралія)
Бенджі Комптон (Англія)
Войцех Журавські

Юніори:
Нікі Барретт (Данія)
Марцел Шимко
Ципріан Шимко
Роберт Хендерссон (Швеція)
Петер Кілдеманд (Данія)
Рене Бах (Данія)
В`ячеслав Казачук (Росія)

www.sportowefakty.pl

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1157 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти