Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Январь » 17 » Збігнєв Червіньскі в Рибніку
21:06
Збігнєв Червіньскі в Рибніку
Збігнєв Червіньскі став останнім гонщиком, з яким підписав контракт клуб з Рибніка. Керівництво РКМ Рибнік не планує більше підсилення складу, хоча, до цього часу не вирішено питання з Петером Льюнгом.
В минулому сезоні "Салатка" виступав за рівненський клуб. Закінчився сезон для нього дуже невдало. Нагадаємо, що Збігнєв був учасником страшного падіння на ІІ Меморіалі І.Марка, після якого довгий час знаходився без свідомості. Як визнає сам гонщик, минулий сезон багато чому навчив його.
Червіньскі тренується разом з командою, хоча не в повну силу. Однак, по трохи його форма покращується, а сам він не може дочекатись повернення на доріжку.
- Не забуваємо, і ніколи не забували про Збишка. Знаходились в постійному контакті практично від моменту його повернення до Польщі після важкого падіння. Вирішили допомогти йому, він хоче поборотись за місце в складі. Збишек розуміє, що його форма може бути далекою від тієї, яку очікуємо ми та він сам. Однак, має в контракті такий пункт, що якщо разом після контрольних матчів дізнаємось, що є слабувато, не будемо створювати жодних перешкод для того, щоб віддати його в оренду до іншого клубу.
Сьогодні, а точніше за декілька хвилин після підписання контракту, можу сказати тільки те, що радий, що він знову з нами- прокоментував ситуацію Даріуш Момот, віце-президент РКМ.

www.sportowefakty.pl

 
Переглядів: 1016 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 5
Написал maxizh, 18.01.2009 Спам

Я тоже с ним сегодня говорил по скайпу. Тренируется по-тихоньку с Рыбником. Ходит в басейн, в атлетзал. Уже сам ездит за рулём автомобиля. Всем передайт привет!!!

Написал DarkLight, 18.01.2009 Спам

Ну что ж, удачи Збегневу! Ну и конечно очень хочется увидеть его в Ровно!
.

Написал Boris, 18.01.2009 Спам

Червински звонил "комерческому директору" интересовался делами в Ровно и передавал всем болельщикам огромный привет.

Написал Sprite, 18.01.2009 Спам

Я також бажаю Збіні успішних стартів у Рибніку і завжди радий бачити його на нашому треці!!!
.

Написал maxizh, 17.01.2009 Спам

Збиня есчё в Ровно говорил, что подпишется или с Острувом или с Рыбником. Попадёт-ли он в основу? Лично я желаю для Збигнева только лучшего клуба, хотя очень сильно хочу опять увидеть его на нашем ровенском треке.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти