Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Январь » 8 » Розмова із Збігнєвом Червінським
17:36
Розмова із Збігнєвом Червінським
У новому році Збігнєв Червінські має дуже конкретну мету: " Я не приховую, що зацікавлений перш за все, щоб повернутися до нормальної форми. Я хотів би повернутися до зайняття спідвеєм і зробити це з хорошими наслідками. З кожним днем я почуваюся щораз краще. Можна сказати, що виправилася моя пам'ять. Я почав пригадувати все більше. Я маю надію, що все прямуватиме в хорошому напрямку", - сказав Збігнєв.

Червінські визнає, що має декілька пропозицій від польських клубів: " Я скажу щиро, що я маю декілька пропозицій, але про жодну з них я не хотів би голосно говорити. Відомо, що контракти потрібно надписувати до кінця січня. Часу не лишилося дуже багато. Я думаю, що моя ситуація з'ясується найближчим часом" - визнає.

Колишній представник рівненського клубу не виключає, що зв'яжеться в черговий раз  варшавським контрактом з клубом. Але це однак крайність: " Без сумніву так я зроблю, якщо я не домовлюсь з іншим клубом. Відомо, що в такій ситуації було б то найкраще і єдине рішення. Такий рух спричиняє, що гонщик не втрачає прав для змагань і уникає каренцій. Якщо жодні клуби не будуть виконати моїх фінансових очікувань, то напевно я вирішуся на підписання варшавської угоди" - виясняє.

Червінські визнає, що бажав би зв'язатися у будь-якому із клубів І ліги: " У гру входить перша і друга ліга. Як вже я говорив, я отримав декілька пропозицій. Я бажав би однак стартувати в І лізі", - не приховує.

Гонщик дуже здивований висловлюваннями керівництва клубу з Піли, які твердять, що проводять з ним розмови. Червінські сказав нам, що жодних переговорів ніколи не було: "Я скажу керівництву щиро, що я прочитав останнім часом на порталі www.sportowefakty.pl таку інформацію і я насправді здивувався! Перший раз я чую про такі розмови. Я дуже здивований інформацією про те, що я веду переговори з клубом із Піли. Хтось розповідає дивні речі. Ця інформація висмоктана із пальця", - закінчив розмову Червінські.

www.sportowefakty.pl
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1291 | Додав: Sprite | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
Написал vanya, 11.01.2009 Спам

Ну якщо це не програма, то автору бажаю творчих злетів, і як було написано в статті "хай все прямує в хорошому напрямку"

Написал vanya, 11.01.2009 Спам

Якою програмою перекладали текст???
.

Написал maxizh, 08.01.2009 Спам

Не фаршавский клуб, а варшавский контракт. Это такой контракт, который не гарантирует старты в основе за определённую команду, а даёт возможность перейти в аренду в какой-либо другой клуб. Дело в том, что если гонщик не подписал контракт во время трансефрного коридора, он не имеет право получить лицензию от мотосоюза, то есть остаётся без стартов. А очень много спортсменов остаются без контрактов, и клубы в них не нуждаются.. Для этого и придумали варшавский контракт.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти