Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Декабрь » 9 » Денис Гізатуллін: гроші не на першому місці
18:11
Денис Гізатуллін: гроші не на першому місці
Клуб з Рибніка по трохи комплектує склад команди на сезон 2009. Крім юніорів, контракти підписали двоє дорослих гонщиків. До середини грудня має бути відомий увесь склад. Денис Гізатуллін відповідає, чому вирішив продовжити контракт з РКМ.
До останнього часу не було відомо, чи Гіза підпише контракт з клубом. Нарешті, це стало фактом.
-Пропозиція з Рибніка з`явилась недавно, але я з самого початку хотів тут їздити. Не приховую, що мав кілька пропозицій з інших клубів, але зараз це не важливо. Інші пропозиції були навіть більш привабливими у фінансовому плані, але я не дивлюсь тільки через призму грошей. Такого нема. Тут маю друзів, перевіреного механіка, фанів, котрі, надіюсь, мене люблять(сміється). Крім того, ми росіяни, дуже прив`язуємось до тих місць, де є багато речей, на які ми звертаємо увагу. Вирішив, що буду в Рибніку, і крапка. Вірю новим людям в клубі, що вони дотримаються свого слова. Я повірив їм і радий тому, що клуб довіряє мені. Не платили, що дратувало мене, але з іншого боку, я також часом дратував своєю їздою. Налаштований позитивно.- сказав Гізатуллін.
Російський гонщик хоче стартувати також в інших лігах.
- Думаю також про старти в Росії, але не відомо, як там буде з лігою. З того, що знаю, поки що заявились тільки три команди і невідомо, що буде далі. Хочу їздити в Англії. Якщо там домовлюсь, то перестану шукати клуб в Швеції. Ну, звичайно, і Польща. Не приховую, що з причини російського паспорту трохи маю проблеми з транспортом і візами. Також не буду приховувати, що буду намагатись отримати карту постійного проживання в Польщі. Тоді буде легше. Хотів би попросити фанів, щоб тримали за мене кулаки. Маю надію віддячити їм хорошою їздою в гонках. З того, що кажуть керівники клуба, не будемо мати видатних прізвищ, але хорошу, солідну команду. Якщо все вийде, то будемо серйозним суперником для всіх. - закінчив Денис Гізатуллін.

Джерело: www.sportowefakty.pl

 


 


 
Переглядів: 1079 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
Написал Aletan1, 31.12.2008 Спам

blum1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти