Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Декабрь » 8 » Інтерв`ю з Зеноном Плехом- інформація для роздумів
11:19
Інтерв`ю з Зеноном Плехом- інформація для роздумів
Зенон Плех в наступному сезоні й далі буде керувати командою "Полонія" Бидгощ. Нема нічого дивного, співпрацею з 55-річним тренером задоволені не тільки гонщики, але й керівництво клуба. В минулий четвер сам Зенон продовжив контракт з командою з Бидгощі. Тренер відповів на кілька запитань Адріана Дудкєвіча. Частину інтерв`ю пропонуємо до вашої уваги.
Буде пан Зенон ставити на наших вихованців, котрих маємо достатньо, чи може теж побачимо в складі польських юніорів з інших клубів?
- Як уже говорив раніше на конференції, маємо наймолодший склад в Екстралізі і будемо робити ставку на наших гонщиків. Вони мають отримати свій шанс, бо ми повинні бачити в якій вони знаходяться формі. Стартує також Ліга Юніорів, в якій теж можна підвищити свою майстерність.
Як би пан оцінив правило, яке стосується ліміту двох гонщиків з циклу Гран-Прі в команді?
-Я скажу, що взагалі за впровадження КСМ(Калькульований Середній результат за Матч). Тоді зустрічі стануть більше вирівняними і цікавими. В той же час, гонщик з низьким КСМ при комплектуванні складу буде не менш важливим, ніж лідер команди.
Але в минулому вже були такі випадки, коли деякі спортсмени вимушені були змінити клуби, власне, через те, що мали дуже високий КСМ?
-Якраз цього і стосується дане правило. КСМ впровадиться для того, щоб вболівальники дивились цікаві гонки. А ми в останньому сезоні мали кілька односторонніх поєдинків, хоча б з "Колеяжем" Равіч, котрий ледве набирав 18 пунктів.
Чи належало б збільшити Екстралігу до десяти команд і тим самим ліквідувати найнижчу лігу?
-Ті назви є умовними, бо друга ліга є де факто третьою, але ми і так всі розуміємо про що йде мова. На сьогоднішній день це є корисним, бо роботу в тих слабших командах отримують хлопці, котрі не можуть знайти собі місце в кращих клубах. Дякуючи цьому, слабші команди з першої ліги мають шанс боротись за вищі цілі.
А яку пан має думку на рахунок закордонних команд, що стартують в польській лізі?
- Я абсолютно проти цього, бо не можу собі уявити, що, наприклад, "Локомотив" Даугавпілс, "Спідвей Рівне" чи Мішкольц може потрапити до Екстраліги.

Джерело:www.sportowefakty.pl

 
Переглядів: 1004 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти