Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Сентябрь » 5 » "Я дуже люблю там їздити....."
19:37
"Я дуже люблю там їздити....."

Як ви знаєте наш юніор Матей Кус під час останнього заїзду в особистому чемпіонаті Європи зазнав страшного падіння і був доставлений до шпиталю. Через деякий час був відпущений додому,але був змушений повернутись до лікарні через стан здоровя. І ось стан гонщика покращивсь і він повернувсь додому.

З дня на день я почуваюсь все краще і тому я щасливий - говорить Матей. Травма в кінці сезону це невдача,але з іншої сторони після такого старшного падіння,таке пошкодження ще щастя для мене. Гонщик повернусь додому в четвер,але ще тиждеть повинен перебувати вдома на ліжку,бо сильно пошкодив легені.

Молодий гонщик вже не може дочекатись повернення на доріжку.Я буду задоволений коли вже почну тренуватись. Я довіряю собі і думаю все буде добре. Моєю метою є найкнайшвидше повернення на шлях.Я на телефонному звязку з своїм механіком і вже все наготовано для тренувань. Матей жалкую,що його перерва в стартах осладбила український клуб. - Шкода,що не можу допомогти їм у плей-офф. Велике дякую керівництву і великий привіт вболівальникам. Я дуже люблю там їздити.Також дякую всім хто надав мені першу допомогу під час травми,особливо мому татові.

http://www.sportowefakty.pl

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1208 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Написал Tox@, 06.09.2008 Спам

"Шкода що не зможу допомогт иу плей-офф"..Куса не буде по ходу до кінця сезону..(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти