Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Сентябрь » 2 » "Ми є команда.........."
23:22
"Ми є команда.........."

В неділю Спідвей Рівне обіграло на гаревій доріжці команду з Лодзя 44:45 і це дозволяє рівненській команді боротись за вихід до І ліги.Керівник дружини Володимир Жуковський погодивсь на інтервю після гонки.

Як оцінюєте виступ вашої команди проти Лодзя?

Це був матч невикористаних наших можливостей.Ми втратили Матея і з цього почались наші проблеми.Вдалося виграти,але був 10 заїзд коли ми їхали 1:5,а програли 5:1.Дуже нервував на цій гонці,бо ми мали просто вигравати.Ми не хотіли нічиєї,потрібна була тільки перемога.Рафал Шомберскі ще хворий,Збігнєв Червінскі після падіння має проблеми з хребцями.Дуже важко було нам.Також мав проблеми з двигуном Косолапкін,але найголовніше ,що не було Куса.

Яким зараз є стан здоровя Матея?

Був вже вдома,але мусив знову повернутись до лікарні,бо виявилось не все так добре.В суботу відбули змагання,де він мав брати участь і де мав бути переможцем,але ним став Мрочка.Ми планували,що він там поїде,але ви самі бачили ,як все вийшло.Нам дуже бракує його пунктів,які він стабільно виборював. Ми маємо бути командою,тому не можемо без одного учасника змагань.З ним буде все добре.

Наразі травма така,що може виключити Матея до кінця сезону.

Так,Старт зараз дуже міцна команда.Той матч,коли Збігнєв був травмований,Кус перебував в лікарні,Рафал теж прихворів,позбавиви нас важливих пунктів.Ми не мали там програвати.Нам буде дуже важко,але будем боротись.

Перед фінальними матчами не було відомо чи Рівне виступить в них.Яка зараз ситуація в клубі?

Ми хотіли цим звернути увагу влади та керівників міста.Мер міста перед сезоном говорив,що буде допомога,але жодної копійки ми не отримали.То був крик надії,що нам хтось допоможе.Але нажаль цього не сталося.Керівники приходять на змагання,вболівають за команду,говорять,що люблять спідвей, але не хочуть допомогти. Так завжди в Україні.В Польщі такого немає.

У звязку з цим,як ви даєте всьому раду?

Ми мусимо битися самі.Ми розраховуємось з гонщиками після кожної гонки ,ми не хочемо щоб була якась заборгованість. Ми так сказали на початку сезону і так робимо.

Що з майбутнім сезоном?Ви залишаєтесь в Польській лізі?

Так. Я хотів би ,що ІІ ліга стала для учасників ,які тілдьки розпочинають карєру або реабілітуються після травм,стала ще одним шансом і поверненням у хорошу форму.Якщо наша команда не зможе їздититв Польщі,то це буде загибелю рівненського спідвею.

*Приносимо вибачення за можливі неточності в перекладі,які не впливають на зміст та суть розвоми.

http://www.sportowefakty.pl/

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1164 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
Написал -ZoMaN-, 03.09.2008 Спам

Так держать !!!!

JC_ThankYou


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти