Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Август » 18 » Старт завершив збори+ Коментарі очевидців
10:47
Старт завершив збори+ Коментарі очевидців
Два дні тривали збори клуба Старт Гнєзно. Підопічним Томаша Файфера нудьгувати не доводилось. Гонщики приймали участь у зайняттях в басейні та зустрічались з вболівальниками. Завершились збори тренуванням на доріжці. Однак, до Гнєзно прибули не всі заявлені спортсмени.
Крім важко травмованого Кіма Янссона, забракло також Мануеля Хауцінгера. Австрієць "погрався" з керівництвом гнєзнинського клуба і його виступ в червоно-чорних кольорах стоїть під запитанням.
На суботній зустрічі з`явились Мірослав Яблоньскі, Пьотр Палюх та Клаус Віссінг. В неділю до Міста Леха прибули Славомір Мусєляк, Лінус Екльоф і нове придбання Старта- Кшиштоф Стояновські. Найбільше враження після тренування залишили про себе Яблоньскі та Віссінг, котрий демонстрував чудові старти.
Тренування, як і збори в цілому, дали Томашу Файферу впевненість у силах своєї команди. Тепер на Старт чекає виїзд до Рівного, де в найближчу неділю буде розіграний перший матч фінальної частини турніра.

Коментарі очевидців тренування Старта:
-"Віссінг мені дуже сподобався, мав добрі старти і боровся на дистанції.
Мірек остаточно найкращий з трійки лідерів і сьогодні це підтвердив.
Пьотрек якось не блище і не видно в нього тієї волі до боротьби, як це було на початку сезона.
Давід не знаю, як після падіння в Кросно, але переміг тільки в першому заїзді з молодими гонщиками, а пізніше навіть Лінусу програв.
Стояновські- не знаю навіть, що маю про нього думати?
За тиждень матч на Україні і керівництво має великий головний біль, що робити, щоб там виграти. Шкода, що випав Кім і аби та інформація про стан його здоров`я не підтвердилась."

-"Стоян завітав до Гнєзно перший раз за багато часу, напевно, мотори не були приготовані так, як в кожного гонщика по тому, як він проїхав хоча б кілька заїздів. Просто дебют, котрий фактично може і не вдався. Однак, він мав своєю метою знайомство  з геометрією та поверхнею трека, а не здобуття самих трійок."

-"Мені здається, що капітан Палюх якость по-аматорськи сприйняв сьогоднішні "змагання". Віссінг був такий хороший, чи наші їхали на 50%? Стояновського навіть не хочу оцінювати. В Хауцінгера зламалась машина?"

-"Мірек вже навіть мене привчає до своєї високої диспозиції. Але зупинюсь на виступі Віссінга і так собі думаю, що очевидно він не мав з ким змагатись... Кому він мав програвати? Слабому Давіду чи Палюху, котрий з дня на день їздить гірше?"

-"Стоян після гонки їде до механіка з двигунами. Нічого не міг з них витягнути і буде тренуватись на протязі тижня. Так він сказав після тренування в закритому парку."

-"Щодо самого тренінга, не відкрию Америки, але на плюс презентували себе Мірек(клас сам по собі) і Віссінг. Своє "їхали" Палюх і Давід. Стоян повинен налаштуватись на польські треки і буде добре. Я бачу в цій команді потенціал, яка на мою думку переможе на Україні. Якщо наші гонщики програють в неділю, то схиляю чоло перед "песимістами", якщо виграють, чекаю позитивних коментарів."

www.start.gniezno.pl

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1163 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 111 2 »
Написал Tygrys, 19.08.2008 Спам

Я хотів сказати, що керівництво "Вепрів" завірило, що зробить все, щоб Кус був на гонці. В даному випадку і будуть грати роль домовленості між керівництвом і Матеєм. В тому числі і матеріальна зацікавленість. Ось, що може зробити в даному випадку керівництво. Я це мав на увазі

Написал Piotr, 19.08.2008 Спам

Наскільки я розумію, то це особиста гонка, яка до того ж проходить не в Чехії, тобто не в рідній країні Куса і немає ніякого відношення до його чеського клуба. То якого біса він обирає цю гонку, якщо в нього гонка за клуб??? Борис пише, що сам Кус хоче їздити в Рівному. То чому він в заявці в Словаччині? І до чого тоді ці балачки про 1200 км, якщо проблема, як ти пишеш, по-перше, в цій гонці в Словаччині???
.

Написал Tygrys, 19.08.2008 Спам

ТАКА гонка в Словаччині. А за клуб їздять не за "красиві очі". Тому і тут керівництво грає роль. А клуб в нього не один

Написал Piotr, 19.08.2008 Спам

Яка гонка в Словаччині??? Він гонщик якого клубу? Зрозуміло, що фінал Європи - це святе, а далі тільки клуб, інакше бути не може. Про решту: ото ж бо й воно, я як раз те саме і говорю. 1200 км та ще й з кордоном і куском по Україні - це серйозно. І сумно, що ніякої заміни Кусу в нас і близько немає...
.

Написал Piotr, 18.08.2008 Спам

Не знаю, хто мені відповів, але якщо ти Олександр, то я тебе, шановний, питаю ще раз: Що конкретно робить керівництво, щоб Кус встиг на гонку? "Якщо постратися, то можна встигнути" - це стосується Куса, а чим може зарадити в даному випадку клуб?

Написал Андрій, 18.08.2008 Спам

Будем надіятися,що СПС переможе і що Кус встигне на гонку. Замість шомберського краще хай їздитьт Іванов або Негматзянов. Хотілось би що б був повний стадіон, але при ціні в 40 грн це мабуть нереально.
.

Написал Piotr, 18.08.2008 Спам

Якщо Куса не буде, то сосати морковку, скоріш за все, будемо ми
Бо його відсутність, за як мінімум -12-13 очок для команди.
Олександр, а що конкретно робить керівництво, щоб Кус приймав участь в гонці??? На хера гонку тоді так рано робити було? Тобі ж ясно написали - 1200 км, це тобі не з Колоденки бухим на скутері до Рівного їхати...

Написал T@r!k, 18.08.2008 Спам

Мені здається,що журналюгі трохі преукрасили,Стояновський,да звєрь,Яблонський і Палюх не сильні середнячкі,а Віссінг,мені здається рівень Омеляна.Я думаю,що 24 снрпня Старт буде СОСАТИ морковку.
.

Написал Tygrys, 18.08.2008 Спам

Керівництво робить все, що може для того, щоб Кус приймав участь в гонці. Всьому свій час з інфою про наш клуб. Потерпіть трохи cool

Написал Boris, 18.08.2008 Спам

Взрослый билет-40грн.
Сам хочет(Кус),но 1200км. всё-таки,ктож его знает...
Будут тренировки с отборами,на 3 места-Шомберский,Иванов,Филинов,Нигматзянов,Колодий ст.
.

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти