Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Август » 8 » Який буде off?
22:02
Який буде off?
Останнім часом різні засоби масової інформації майже одночасно подали інтерв’ю керівника команди "Спідвей-Р" Володимира Жуковського, що команда, буцімто зніметься з чемпіонату у найвідповідальніший момент — перед заключним етапом, який ще називають плей-оффом.
Така заява викликала хвилю справедливого обурення справжніх уболівальників та поодинокі зловтішання недоброзичливців. Аби з’ясувати ситуацію, "Мототрек" звернувся до засновників клубу Сергія Ковальчука та Сергія Ювчика*:
— Наскільки відповідають дійсності заяви п. Жуковського? Плей-офф буде?
— Я не знаю, чому так зробив Володимир Жуковський, але можу сказати, що ця заява не відображає ані стан справ в клубі, ані намірів керівництва клубу. Плей-оффи у Рівному будуть, це, крім матчу проти Ополя, ще мінімум три домашні матчі.
— У заявах Жуковський згадував відсутність грошей в команді...
— Повторюся, його заява не відповідає дійсності. Гроші в клубі є, як їх може не бути, коли глядачі справно ходять на матчі? Чого не вистачає, ми докладаємо зі своєї кишені, але з усіма гонщиками ведуться своєчасні розрахунки, заборгованості немає. Клуб планує продовжити виступи на найвищому рівні. Для цього потрібні додаткові засоби, адже видатки зростають. Можливо допоможе місцева влада, можливо відгукнуться спонсори-бізнесмени. Є ще варіант підняття вартості квитків на 5-10 гривень. Тоді буде легше. Але у всякому випадку про зняття мова не йде. Ми усуваємо недоліки по організації змагань, які на матчі з Лодзю нам передав комісар польського мотосоюзу. Це довгий список і всі їх потрібно було усунути до фінальної частини чемпіонату. Зараз я можу відповідально заявити, що всі вони усунуті і ми спокійно чекаємо перевірки, яка має бути на матчі з Ополєм.
— Які це зауваження, якщо не секрет?
— Здебільшого дрібні, які ми усунули відразу. Це відсутність бейджиків у офіційних осіб, інші дріб’язки. Головними зауваженнями були стартовий світлофор і таймер.
— Світлофор — це отой різнокольоровий стовп, яким так пишався Жуковський перед сезоном?
— Так. Його світла не видно і ми повністю переробили світлофор. Також кардинально доопрацювали таймер, який тепер не тільки відраховуватиме час до початку заїзду, але й фіксуватиме час заїзду. Самі подумайте, якби команда знімалася з чемпіонату, ми б усували всі ці недоліки? Та й полишати справу на півдорозі — не в наших правилах. І що зовсім неприпустимо — ми б обманули уболівальників! Ми не для цього створювали команду...
— Тоді бажаю успіхів і вдалого продовження сезону.
— Дякую.

*Через поспішність при підготовці матеріалу вкралася неточність. приносимо свої вибачення

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1261 | Додав: klets | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 231 2 3 »
Написал ШЕФ, 11.08.2008 Спам

Скажу вам друзі одне-це все "Чорний маркетинг", за тиждень до гонки по всіх радіостанціях в газетах, роздують шо мовляв СПС все таки буде боротися, і враховуючи шо вже до всіляких слухів привернуто увагу багатьох вболівальників всі вони посунуть на спідвей. достатньо підняти ціну квитка на матч 24 серпня на 5-10 грн. от вам і прибуток 50 000-100 000 грн. головне шоб Дядя Вася оренду треку не підняв, хоча я думаю шо в договорі між ним і клубом чітко визначено суму яку має сплачувати клуб, за гонку на протязі певного періоду часу.

Написал Adrenalin, 09.08.2008 Спам

Ха-ха дружня атмосфера))) А те що народ розводили декілька днів-це так від нефіг робити?? Настрій класний просто у дружньої банди був??
.

Написал Victor_rv, 09.08.2008 Спам

Max Zhukovskyy - питання до Вас!

Як тоді розуміти інформацію з "Рівне вечірнє" та каналу "Рівне 1"?

Та інформацію на сайті?

З Повагаю Віктор


Написал maxizh, 09.08.2008 Спам

Viktor_rv
Могу заверить со сто процентной гарантией, что в команде хорошие отношения!!! Никто ругатся не собирается!!!
Александр
А по-поводу того, что кто-то кого-то будет увольнять: ЭТО ВРЯДЛИ!!!
.

Написал Viktor_rv, 09.08.2008 Спам

Ваші слова да до Бога!

Може в команді немає сварки і вона дружна!! Друге питання Власники!


Написал Viktor_rv, 09.08.2008 Спам

Доброго дня Панове!

Я звертаюсь до власників клубу!!!:

Як каже наш Президент "Любі друзі" - Ви взялися за досить хороше діло! Створили команду яка показує гідний результат (хай без наших українських гонщиків). Так чому перед самими відповідальними стартами Ви робите помилки які свого часу РОБИВ Трофімов! Хлопці зрозумійте команда одна і люди за рік полюбили цю команду!!! Команда має 100% жити. Якщо ви неможете поділити гроші то це Ваші особисті проблеми!!!!! треба було домовлятися про відсотки зразу!!!!! Але від даних проблем неповиинні страждати ми вболівальники!!!! Ми рік вірили в команду!!! Для чого було давати людям сподівання!!! ми вже почали мріяти про першу лігу, а тут від Вас отримуємо ляпаса! Зрозумійте одне, що якщо Ви знімете команду в Польську лігу можуть більше не пустити!

Чи може Вас просто наша влада ставить на коліна?
Може та сама влада бачить вже команду Сигнал?
Чи власникам наших ринків не довподоби мати в місті дві команди?

Хлопці сховайте свої амбіції! випийте мирову пляшку і борітся далі!!! А коли буде позитивний результат ось тоді і поговорите про відсотки!!!!!

З повагою до всіх Віктор (вболівальник з 1983 року)!!!!!

.

Написал Александр, 09.08.2008 Спам

очевидно они апять что то не поделили между собой,раз Жуковский устраивает такой цирк на публику,не удивлюсь если его не будет в команде в ближайшей гонке

Написал erad, 09.08.2008 Спам

Стосовно Ковальчука - незнаю його, але на Ювчика прошу "рот не розкривать". Власне, команда існує в першу чергу завдяки йому, а не Жуковському!!! Країна має знати своїх героїв!
.

Написал erad, 09.08.2008 Спам

У Вас там всі такі???? Тепер не дивно, чому ви плутаєте нашоломники, коли у Вас навіть керівник команди з засновником не знають відповіді на головне питання: Бути чи не бути!!! Що ж, 24 серпня Рівне взнає - хто балабол в цій команді! Ювчик чи Жуковський. Я сподіваюсь, що це буде останній!

Написал Davis, 09.08.2008 Спам

Перед тим як відкривати рот , особливо перед ЗМІ, треба ще думати. Чим керувався Жуковський даючи таке інтерв'ю Рывне вечернє важко пояснити.
Може компаньйони попросили в разі потреби докласти своїх грошей ? Не дивно,що виникла паніка:)
А Ювчик ніби був з СПС з початку заснування, і без його фінансових вливань вже давно один ЧУ дивилися б.Просто одному з членів керівництва не потрібно тягнути одіяло на себе, а перед тим як херню ляпати з колегами поспілкуватись!!!
.

1-10 11-20 21-23
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти