Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Август » 7 » Мабуть,без плей-офф
13:06
Мабуть,без плей-офф

Нажаль ми,мабуть, не побачимо фінальної частини чемпіонату Польщі у ІІ лізі. Нагадаємо,що залишилась остання гонка першої частини чемпіонату проти Ополє,але наша команда вже виборола місце в другій частині,де мала б провести ще шість гонок.

Але за більшу половину сезону,команда не знайшла серйозного спонсора,який міг би вирішити всі питання. Також не дочекались допомоги від місцевої влади,яка здавалося б має розвивати спорт у місті.

Перша гонка другої частини 24 серпня і команда ще чекає на хороше вирішення цієї справи,адже з таким складом є всі шанси вийти в першу лігу. Вчора було повідомлено пзм про цю неприємну історію.

Якщо брати завдання перед клубом,то воно виконане. Без серйозних спонсорів немає заборгованості перед гонщиками та іншими структурами,які брали участь у підготовці та обслуговуванні гонок.

Тому нам залишається надіятись,що хтось не байдужий до спідвею відгукнеться і подарю для рівнян ще три домашні гонки і можливо І лігу на 2009 рік.

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1364 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 311 2 3 4 »
Написал Piotr, 08.08.2008 Спам

Staruy, видно що ти чолов"яга конкретний. Немає як ти такого досвіду відвідування змагань на рівненському мототреці, але так само такого кидка не переживу!!! Яущо знімуться після 10 серпня ніколи в житті більше не повірю цій команді!!! Пі...дили одне, а зробили інше!! Дайош плей-офф!!!

Написал Staruy, 08.08.2008 Спам

Я прочитал реплики болельщиков, которым по-настоящему больно за ситуацию, которая сложилась с плей-офф. Скажу откровенно - такой статьи я не ожидал. Может быть из-за того, что я не знал какие задачи ставит клуб на этот сезон, но судя по гонкам, по отдаче гонщиков, по их уровню (легионеров), был на сто процентов уверен, что в следующем году мы увидим надувные борта, 1 лигу, и наверняка заполненый обновлённый стадион. Увы...
К этому всему пейзажу напрашивается одна поговорка - "Не были богаты - не хер начинать!!!". После этой статьи я чувствую себя разведённым ЛОХОМ! При всём том, что являюсь болельщиком данного вида спорта с 1985 года. Хочу всем организаторам пожелать удачи и попробывать свои силы в другом деле! Кидки на сегодняшний день уже не актуальны, это эпоха 90-х. И это уже видно сегодня по наполнению трибун.
З.Ы. Администратора попрошу мою реплику не комментировать, так как я уже врядли увижу его отговорку.
Ссылку сайта Веприв удаляю через минуту. Удачи!
.

Написал 1 Liga Ne, 08.08.2008 Спам

Давай плей-офф!
Шо ви пишете треба спонсор, будем його ждати. Нащо було починати як знали що бабки закінчаться. Чи думаєте з неба впадуть.
Давайте візьмим пляшку сядим в каптерці і будим чекати спонсора!
Думаєте ПРИЙДЕ? Думаю що НІ.

Написал Ха-ха, 08.08.2008 Спам

Сходи "москалику", сходи, меже мопеда виграєш.
.

Написал san4o, 08.08.2008 Спам

я думаю всё равно нада пайти на гонку, поддержать и поблагадарить команду JC_ThankYou

Написал Andrey, 08.08.2008 Спам

прозвучало хороша думка про спонсорів........мабуть п. Жуковському варто було б звернути увагу на компанію Шкода.......
А на мою думку найкращий спосіб звернути на себе увагу потенційних спонсорів це всетаки домогтися у Мегаспорта (або якогось іншого каналу) показу однієї з гонок на рівненському мототреці я думаю спідвей би мав більший рейтинг на Мегаспорті ніж деякі їхні трансляції..........
А стосовно вболівальників то хотілось би сказати що неварто зараз критикувати команду їй і без того нелегко зараз......краще прийти у неділю і підтримати свою команду.........
А ще краще зібратися вболівальникам (хоча б декільком сотням) десь наприклад біля мерії і змусити владу на всіх функціонерів у нашому спідвею обєднати зусилля і не заробляти гроші на спідвеї а розвивати його і робити для вболівальників, адже цей вид спорту підвищує популярність нашого міста у Європі.........
.

Написал Andrey, 08.08.2008 Спам

Та ніхто 15 заїзд в матчі з Стартом незливав що ви до цього заїзду приципилися всі. Просто Яблонскі та Палюх прекрасно стартували в парі (доречі це саме вони зробили і у 12 заїзді чому ви про цей заїзд незгадуєте) і спробуйте обійти якщо один закриває зовнішній а інший внутрішній радіус.......тут справа зовсім не у матчі з гнездно..........
Шановний privat_kr допоможіть назвати українських гонщиків які моглиб боротися на рівних хоча б з Кросно. Я впевнений на 1000% що якби було так як ви написали і команда з Омельяном Онешко та молодшим Колодієм у стартовому складі програвала б всім приблизно так як це робила команда Трофимова у перший сезон виступів у Російській лізі (Трофимову низький уклін що саме з нього у 2003 році до рівного повернувся командний спідвей і з аутсайдера російської ліги ми перетворилися у фаворита 2польської всього за декілька років)то наврядчи б навідь за ціни у 20 або навіть 15 грн хтось ходивби дивитися на розгромні поразки рівнян вдома........і ви б можливо писали чому незапрошують іноземців.

Написал Виктор, 08.08.2008 Спам

Ответ: Скажіть,який смисл підписувати гонщиків рівня І ліги і зливати гонки,а потім зостатись в мінусі?Я розумію,що багато років обманювали,але на цей рік не так!Все робилось своїми силами і було багато палок в колеса,але все робилось для вас,а ви зараз говорите ,що гонки зливались і що не прийдемо на можливо останню гонку...

_________________________________________________________________________________ _______________________________

У меня вопрос к человеку который написал эти слова!!!!????

Гонка Старт - СПС 15 заезд просто отдали полякам!!!!!! И эта инфа точная на 100%!!!!!!!
Скажите что это не так!!!! Еще тогда большие "ПАПИКИ" в один голос говорили что все спецом, что нет на 1 лигу денег!
Все как в прошлые годы!!!!!!!!!!!!!! одно вранье!!!!!!!!!!!!!

И всетаки очень хотелось бы услышать ответ на мои слова!!!!

.

Написал privat_kr, 08.08.2008 Спам

Правильно пише Piotr!
Виступайте слабким складом, але ви маєтае проїхати сезон до кінця.
Беріть рівнненських гонщиків, хоч будуть мати накт в цьому сезоні!!!
Програйте всі матчі, але боріться.
Ми на спідвей завжди прийдемо і підримаємо ту команду яка бореться!
Підьміть ціну на квитки, але поясніть чому ви це робите. І ми підримаємо.

Написал Ilia, 08.08.2008 Спам

Could some one wrote in english what about is this news? Rivne won't ride in play off or what?
.

1-10 11-20 21-30 31-31
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти