Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Июль » 29 » На кордоні без проблем..
16:46
На кордоні без проблем..
У команди з Лодзя не виникло проблем при перетині українського кордону. Всупереч цьому вони не можуть зачислити цей виїзд до вдалих.

Ми не мали жодних проблем на кордоні. Хоча стояли в черзі біля двох годин,але це була нормальна процедура перетину кордону,а не навмисна затримка команди українськими митниками - сказав президент Орла Лодзь Іренеуз Подима.

Лодзяни програли гонку,а це зменшує шанси на вихід до першої ліги. Нажаль таким є спорт.Ми не вдало почали сезон і програвали гонки в один - два пункти. Але це спорт і все можливе,але факт ,що наші шанси зменшуються - додав Подима.

Також директор Орла підкреслив,що команда можливо не поїде на гонку з Гнезно. Ми відіслали в Головну спідвейну комісію з прохання перенести зустріч,адже в наші команді багато травмованих гонщиків основи : Д.Сайфутдінов, Бужа,Миколайчак і наше нове придбання Еміль Крамер.

Старт пропонував 10 серпня і ми погодились,бо не могли знати ,що в нас будуть кадрові труднощі. Ця дата нас тепер не задовяльняє і ми просимо перенести зустріч на інше число. Чи існує можливість того,що ми не поїдемо в Гнезно? - Так існує,якщо ситуація не зміниться,але ми надіємось ,що гонку перенесуть - додав Подима.


http://www.sportowefakty.pl/

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 920 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
Написал -ZoMaN-, 29.07.2008 Спам

Просто "нет слов"...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти