Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Июнь » 24 » Подробиці матчу, що не відбувся...
20:58
Подробиці матчу, що не відбувся...
У неділю замість запланованої лігової гонки "Вепрі" — "Старт" була проведена товариська зустріч між гонщиками-легіонерами та українцями. Такий поділ був дещо умовним, але зараз не про це, а про власне матч "Вепрі" — "Старт", який не відбувся через пожежу буса, в якому перевозилися мотоцикли команди "Старт". На протязі кількох хвилин "Старт" втратив усі свої мотоцикли...
Біда сталася поблизу Червонограда і спочатку інформація про те, що сталося була уривчастою та суперечливою, через це викликала багато запитань. Однак з часом почали з’являтися відповіді, з якими ми хочемо познайомити читачів. Проте починати потрібно з четверга, 20 червня, коли "Старт" надіслав на адресу рівненського клубу прохання перенести гонку. Кажуть, що гнєзняни навіть згідні були компенсувати рівнянам частину витрат, пов’язаних з підготовкою до гонки. Офіційною версією була участь Кевіна Вьольберта в півфіналі командного чемпіонату світу серед юніорів. Неофіційно ходили чутки, що з підписанням Рафала Шомберского Старт просто злякався рівнян і втрати першого місця. Чим це було викликано насправді, залишається здогадуватися.
Наш клуб від переносу матчу відмовився і тоді в суботу почалася епопея з перетином кордону поляками. Всупереч багатьом чуткам, українською командою були вжиті заходи щодо пришвидшення кордону "Стартом", українська сторона була готова прийняти гнєзнян, але ті застрягли на польській стороні.
Виявляється, "Старт" завантажив усі 11 мотоциклів в один бус з метою економії коштів на транспортування, але такий бус ніяк не підпадав під огляд легкових автомобілів, через те польські митники направили своїх на "вантажну смугу". Після тривалих переговорів митники вирішили пропустити техніку команди, але попросили своїх земляків вписати всі номери двигунів та рам мотоциклів в декларацію. Механіки "Старту" відмовилися це робити, мотивуючи це тим, що вони три години запихали 11 мотоциклів в один бус і тепер повторювати цю процедуру в них немає бажання.
Справа зайшла в тупик і гнєзняни збиралися повертатися додому, обдумуючи, як звалити всю вину на українців. Про це вони повідомили керівника Головної спідвейної комісії (ГСК) Пьотра Шиманьского, який в цей час перебував разом із юніорською збірною в Німеччині, тому доручив контролювати цю справу Даріушу Цєсляку. Той дав команду прес-секретарю Старту чекати 15 хвилин.
За цей час СПС зумів організувати пропуск буса через інший перехід і поляки подалися вздовж кордону на південь. Там вони без проблем та розвантаження(!) проїхали польську митницю та пролетіли українську. Тепер їм залишалося повернутися на північ, але поблизу Червонограда бус загорівся. Дощенту згоріли 11 мотоциклів: два Давида Цєслєвича, два Пьотра Палюха, два Мирослава Яблоньского, два Славомира Мусєляка, по одному Томаша Цєслєвича, Лінуса Еклоефа та Марціна Коздрася.
На тлі явного небажання їздити гонку 22 червня, пожежа виглядала трохи дивно. Дивно виглядали рештки мотоциклів, які можна було розгледіти на перших фотографіях: решток двигунів було менше, ніж рам, а решток коліс не було взагалі. Відразу виникла підозра про якусь аферу Старту. Відразу виникла підозра, що "Старт" віз не "бойові" мотоцикли, а якийсь металобрухт.
Однак фото на сайті "Старту", які з’явилися вже пізніше, докладно висвітлюють картину катастрофи та розвіюють усілякі сумніви, а висновки пожежників, які прибули на місце пожежі, розвіяли останні здогадки: причиною пожежі стало займання легкозаймистої речовини, дуже імовірно — метанолу. Навіщо "Старт" віз із собою метанол на виїзну гонку, коли за Регламентом ним забезпечує команда господарів, незрозуміло. Є два припущення: або гнєзняни недовіряють суперникам і на всі виїзні матчі їздять зі своїм метанолом, або вони везли якийсь особливий метанол, завдяки якому збиралися виграти матч.
Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1379 | Додав: klets | Рейтинг: 3.3/7
Всього коментарів: 7
Написал -ZoMaN-, 25.06.2008 Спам

...может еще и "нагреться" на этом форс-мажоре хотели (или хотят)...

Написал youngwind, 25.06.2008 Спам

А мне кажется что это всетаки просто ситуация от которой никто не застрахован!!! Я Думаю что цена 11-ти мотоциклов слишком велика слишком велика ради какой то авантюры!!! На крайняк, если бы хотели поморозится то посади ли бы за руль пьяного поляка, которого потом бы остановили бы мусора (они это дело оч любят) и забрали бы бус с мотыками на штрафплощадку... чем те не форс-мажор...???
.

Написал Shoppers, 24.06.2008 Спам

Это тупая афёра со стороны поляков!

Написал klets, 24.06.2008 Спам

В случае форс-мажора - повторный матч.
.

Написал -ZoMaN-, 24.06.2008 Спам

...кстати, а известно что-нить о дальнейшей судьбе...
перезаезд и тех.поражение??

Написал koly_rv, 24.06.2008 Спам

Потім все на нас скидують
.

Написал -ZoMaN-, 24.06.2008 Спам

вот !!!! diablo diablo diablo
э-эх... а как нас "кроют" на своих сайтах... :(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти