Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Июнь » 9 » КСМ Кросно - Спідвей Рівне(коментарі)
19:59
КСМ Кросно - Спідвей Рівне(коментарі)

Войцех Друхняк(Кросно):


Сьогодні ми мали якийсь невдалий день,якесь нездужання.Поганий початок гонки,ми не могли пристосуватись.Бартош Каспровяк тільки тягнув за собою команду.Я не задоволений своїм результатом,лише одна трійка.Але надіюсь,що буде краще.Хотів би попросити вибачення наших вболівальників за програну гонку.


Річард Вольф(Кросно):



Ми програли гонку і мені сумно.Гонка була дуже важкою.Я програв Матею Кусу свій перший старт і здається причина була в ланцюгу.На другий заїзд я його поміняв,але краще не стало.На доріжці була вода і були проблеми з мотоциклом.Я змінив мотоцикл,але не зміг його настроїти до кінця зустрічі.

Пьотр Махнік(Кросно):

Свій виступ оцінюю середньо,бо зійшов в одному заїзді.Сподобалось мені те,що не без бою програв Кусу.Ми програли гонку,але їдемо далі і будемо боротись за місце в першій четвірці.

Матей Кус(СПС):

Я дуже задоволений зі сьогоднішніх змагань.Шкода лише ,що в мене був дефект у десятому заїзді.Мотоцикли добре їдуть і сьогодні було добре налаштовані на доріжку.Мені подобається результат гонки,бо ми виграли.

Маріуш Франкув(СПС):

Мій виступ був в міру добрим,не якимсь сенсаційним.Я спав на старті,бо вчора стартував в Данії і їхав цю ніч.Результат в 12 пунктів не є поганим.Я радий,що не тільки ми з Матеєм приносимо пункти,а й всі гонщики команди.Я вже говорив в попередніх змаганнях,що якщо ми всі здобуватимемо пункти,то перемагатимемо і вдома і на виїзді.Доріжка була підготована непогано,але мушу сказати,що гірше ніж тиждень тому в Рівному.Тому я знаю про що йшлося в тому матчі з суддею та учасниками гонки.

Мацей Михалюк(СПС):

Зі свого виступу не задоволений.Добре,що інші поїхали добре і ми здобули бонус.Доріжка в Кросно була такою ж ,як і завжди.

Збігнєв Червінскі(СПС):



Найважливіше,що ми виграли.Нажаль не було в мене сьогодні того двигуна,що був в Рівному та на чемпіонаті Польщі.Я зробив новий двигун і мав багато проблем разом зі дефектами в заїздах.Доріжка є невідомою для гонщиків у першому старті,вже потім гонщик знає,як налаштовувати мотоцикл.Проблем з доріжкою не було,тільки з технікою.
Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1087 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
Написал РОМАШКА, 10.06.2008 Спам

УУУРРРААА!!!!!Головне, ми доказали що перемога вдома НЕ ВИПАДКОВА blum1 !!!!ВСІ МОЛОДЦІ!!!!!!СПС-- Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ !!!! blush biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти