Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Июнь » 4 » Кросно більше не приїде до Рівного......
00:59
Кросно більше не приїде до Рівного......
На Польському сайті з`явилась стаття,яка називалась "КСМ Кросно більше не хоче їхати до України".В ній викладено коментар кросненського представництва,яке назвало цю гонку скандалом.Викладено багато зауважень та порушень зі сторони організаторів.Але ця стаття дуже здивувала,хоча не скажеш,що все пройшло добре.
1)"Трек Рівному безперечно  не відповідав вимогам регламента, а при цьому погода була сонячна.Підготовка доріжки тривала аж 80 хвилин і гонка тривала 3 години.Стан доріжки був трагічним. ЇЇ поверхня була липкою і твердою, що доставляло труднощів гонщикам. Українці в цілому були не готові до гонки.
Звичайно доріжка була ненайкращою,але люди,які бачили гонки в інших країнах та й в самій Польщі,можуть сказати,що змагання відбувались і за гіршого стану доріжки.Доріжки в Англіїї теж не вирізняються якісним станом,але там їздять учасники Гран-прі,які не говорять,що доріжка була поганою.Тай треки на яких відбуваються найпрестижніші змагання бувають ще може й гіршими ,а згадайте чемпіонат Європи у Львові цього року!Доріжка там краща??????
Якби на всіх цих змаганнях був суддя,що обслуговував гонку у Рівному,то змагання не відбулись би точно.Ще один цікавий момент,що до гонки доріжка  була супер і суддю влаштовувала,але коли Кросно відверто почав "летіти" і програвати подвійно,то вони почали бігати до судді,який почав показувати ,як треба готувати доріжку.....
Якщо доріжка була поганою,то не тільки для польської команди.Всі гонщики були в рівних умовах....

2)"При старті підводила стартова машина,що приводило до виключення гонщиків, а також світлова сигналізація . Готовність суддівської вишки була поганою."
Стартова машина підвела всього раз,далі її поладили і все будо добре.І підвела вона на користь саме польської команди,бо втратив пункти саме гонщик рівненського клубу.Світлова сигналізація працювала,а те ,що її не було видно із-за сонця,то це вже інше(можливо десь і згоріла лампочка,від цього не застрахований ніхто).Під словосполученням " Готовність суддівської",навіть не знаю,що й розуміти.Можливо стільчик був твердуватий,а може не було попільниці......
3)"Матч був сповнений падіннями , визваними фатальним станом доріжки.Кожну хвилину хтось падав. Українці не мали потрібних бланків,для надання інформації від лікаря про готовність участі у гонці гонщика.

Господарі не прислуховувались до порад судді по підготовці доріжки. - Коли суддя хотів, щоб вирівнювали доріжку перед вкатуванням, ніхто його не слухав. Тільки з 10 старту почали прислуховуватись до його порад і вкатували доріжку . Після цього стан доріжки був кращим.

-Під час заїздів біля бортів були діти. А наш спортсмен – Ян Ярош опинивсь, закиданим бутилками вболівальників після падіння Гузаєва."
Кожну хвилину ніхто не падав,падінь було всього біля п`яти.Якщо я не помиляюсь то доріжку відразу почали готувати за порадами судді,таких маневрів ніхто ще не бачив,тому ,як можна говорити про  те,що його ніхто не слухав.А про ситуацію з Ярошем трактували дивно - "після падіння Гузаєва".Всі бачили,яке то було паддя і ким було викликане.А поведінка вболівальників була справді не правильною,таке відбувалось не раз(тобто не тільки в цій гонці) і практично відсліткувати хто це зробив неможливо,адже дуже велька кількість людей.Хоча й це не є оправданням,але...

4)"Господарі тільки через годину склали протокол гонки"
Можливо і від того часу коли закінчилась гонка і коли були поставлені підписи,пройшла і година.Але ж не весь цей час робився протокол,аби суддя менше розповідав всім якою має бути доріжка і радив купити надувні борти,то там пройшло б хвилин 20.І взагалі суддя має відразу після гонки(ще в суддівській) звіритись з протоколом і виправити неточності,так як було на гонці проти Мішкольца.

Як ви знаєте,гості прибули в закритий парк(не без допомоги) за 30 хвилин до гонки,тому початок був відкладений.І такий час приїзду гості звернули на наших митників та ДАІ,які буцімто не пропускали їх.Але тоді виникає питання: "Чому не можна виїхати на гонку ще в суботу,як роблять всі інші команди,а не в п`ять ранку в день гонки?"
І вся ця історія викликає різні думки.Можливо вони хочуть звалити на ці порушення програну гонку,хоча про це там не говориться,але здогадатись не важко.
А з суддею ситуація взагалі дивна.Хто слідкував за інформацією,то бачив,що спочатку суддею мав бути Новак.Потім з`явилась інфа,що вже Ковальські.А вже як виявилось на гонці,що це вже третій суддя - Найнер.

* Стаття не відображає офіційної думки керівництва команди!
Гомончук Ігорь

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1181 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 7
Написал Tolya Ultras, 07.06.2008 Спам

Орнганізацйні питання потрібно вірішувати!! Може я сліпий чи рідко хожу на спідвей,але в перше побачив шарфіки з символікою команди в продажу.Потрібно розвивати вболівальницький рух і це вплине і на результат і на вдвідуваність сталіону

Написал Санька, 05.06.2008 Спам

Взагалі стаття КЛАСНА! На рахунок організації - за стільки часу спідвейних змагань вже можна звикнути та не звертати увагі на такі дрібниці.
.

Написал АТВ, 04.06.2008 Спам

А че так гнать то. То что организацыя никакая так это не вновость, и во Львове и в Червонограде точно также а то и хуже. Былибы хозяева нормальные.

Написал Igorm, 04.06.2008 Спам

Раніше ми гордилися що у нас один з найкращих треків в Європі. А тепер?
Організація гонки нікудишня. І це факт!
.

Написал болельщик, 04.06.2008 Спам

Как говорят "плохому танцору яйца мешают" так и получилось с КСМ Кросно нужно што-нибудь придумать в всое оправдание . Ровенские вепри покажут клас и у них на стадионе !

Написал koly_rv, 04.06.2008 Спам

Ці кросновці дибіли
.

Написал саша, 04.06.2008 Спам

Лабухі... Рівненські спідвейні лабухи....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти