Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Март » 22 » Черговий контракт у Рівному
16:48
Черговий контракт у Рівному
Наступним гонщиком, який підписав контракт з рівненською командою став Йордан Юрчиньскі. Його рівняни пам’ятають по виступах за лодзький "Ожел" у сезоні-2005.
Народився Йордан 29 листопада 1982 року в Ченстохові. Ліцензію гонщика отримав у рідній Ченстохові в 2001 році і виступав за "Влукняж" до 2003 року. Потім перейшов до Лодзі, де провів два сезони. Вони були досить успішними і Йордана помітили в Гнєзно, команда якого якраз вийшла до І ліги.
Однак сезон-2006 для Юрчиньского розпочався не зовсім вдало. Наприкінці березня 2006 року, під час спарингового матчу з октябрьським "Лукойлом", у своєму першому заїзді Юрчиньскі впав, до того ж так невдало, що мотоцикл впав на нього зверху, сильно вдаривши по голові. Лікарі діагностували перелом відростків шийних хребців і Йордан змушений був витратити більше двох місяців на лікування.
Не залікувавши як слід цю травму, Йордан вже виїхав на доріжку, проте як слід наїздитися не встиг: провів всього один матч польської ліги в складі гнєзнинського Старту. А вже у наступному своєму матчі шведської ліги (Юрчиньскі мав контракт з клубом "Тім ДалаКрафт" з Авести) Йордан у 8-му заїзді знову впав, зазнавши зіткнення з Томі Реімою.
Падіння було настільки серйозним, що Юрчиньского відвезли до лікарні з підозрою на травму плеча та перелом ключиці. Обстеження в лікарні підтвердили лише ушкодження плеча. Наступного дня у супроводі Адріана Гомкльського, який теж брав участь у тому матчі, Йордан відправився додому. Потім він згадував:
— Падіння я пам’ятаю уривками. Під час матчу ішов дощ і доріжка стала слизькою. Ми вдарилися в огорожу і я відчув страшний біль. Удар був настільки сильним, що мою руку практично вирвало із суглобу. Біль був дуже сильним і я час від часу втрачав свідомість. На стадіоні, мабуть, була одна машина швидкої, бо дуже довго знаходився на доріжці. Потім так само довго, з годину, мене везли в лікарню. Там мені нарешті дали знеболююче і я перестав відчувати руку. Не відчував її і наступного дня по дорозі додому.
Такий невдалий сезон однак дозволив Юрчиньскому здобути показник СРЗ 1,667 в першій лізі. А ось сезон-2007 Йордан пропустив. Цей рік він взагалі не збирався виступати, бо навіть не продовжив ліцензію. Однак, отримавши запрошення з Рівного, він швидко подав документи і планує отримати ліцензію 1 квітня. Тоді Йордан і приєднається до команди.
Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1142 | Додав: klets | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
Написал Я, 23.03.2008 Спам

Куча легов, толку мало

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти