Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Март » 19 » "Старт"
19:43
"Старт"
Незабаром розпочнеться друга Польська ліга в якій бере участь команда з Рівного. Всіх команд - суперників ми вже могли бачити по тій самій лізі,але двома сезонами раніше. Тому ми вважаємо доцільним подати вам інформацію про клуби ліги. Розпочати ми віришили з команди з міста Гнезно – «Старт».
Вперше про спідвей там почули у сорокових роках,але перша команда заявилась у 56-му році. В 58-му вони вийшли до першої ліги, де зайняли 5-те місце. Проте ,на наступний сезон команда вилітає з першої ліги і команду переслідують невдачі. Вони змагаються не тільки з командами,але й з фінансовими проблемами.
На початку 70-их до команди приходять молоді гонщикі,які починають показувати хороші результати. Команда переборола численні проблеми та почала показувати цікавий спідвей, на рівні боротись з іншими командами, а її гонщики виборювати медалі на особистих чемпіонатах.
Наступні сезони не були такими вдалими, команду залиши провідні гонщики і вона опинилась в першій лізі. А через сезон і злітають в другу , аби через два роки повернутись до І ліги. Але невдачі не відпускають клуб і вони знову опускаються в класі.
88-94 роки не приносять для команди великих здобутків,але спідвей у місті живе і розвивається. Та вже у 95 вони виходять до І ліги, вклад у цей успіх роблять: Тоні Каспер,Ядер, Яцек Гомульські . Перед сезоном 96 до команди приходить Роберт Савіна,який стає лідером клубу.
Важливим періодом став 2002 рік, команда звалилась до І ліги, а в 2004 і до ІІ. Причиною цього сали фінансові проблеми та відсутність головного спонсора. Але спідвей не вмер, була створена нова команда, яка продовжила історію гнезнингського спорту. Тогорішню ІІ лігу (2004 рік) виграли саме вони та вийшли до І ліги. Але ось пройшов сезон і знову наша команда зустрінеться з нею на гравійній доріжці.

Тут ви зможете дізнатись склад учасників цієї команди на 2008 рік:<A href="http://www.start.gniezno.pl/kadra.html">СЮДИ</A>

Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 1155 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Написал melkart, 19.03.2008 Спам

Йацек))))
Аффтар бабруйської національності?)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти