Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Март » 17 » Мега-Лада вирушає на збори.
18:59
Мега-Лада вирушає на збори.
Останні новини про команду Мега-Лада,для сайту http://irgiz.narod.ru/, розповів Олег Кургускін.
МЕГА-ЛАДА, мабуть, вже готова до від'їзду?

Якщо не рахувати невеликої затримки з оформленням віз, то так - готова. Спочатку ми повинні були виїзджати 15 березня, але зараз дата виїзду перенесена на понеділок 17 березня. До Словенії ми рушимо своїм ходом. Три транспортні одиниці готові прийняти на борт гонщиків і мотоцикли і стартувати з бази клубу.
Але ж зараз в Тольятті зібралися не всі гонщики?
Так, зараз в Польщі знаходиться Еміль Сайфутдінов. Там же з ним і його брат Денис Сайфутдінов. У них заплановані і проходять тренування з польським клубом, де підписані контракти. Обидва повинні будуть приєднатися до нас на час проведення спарингів МЕГА-ЛАДИ.
А з ким в МЕГА-ЛАДИ намічаються спаринги?
У Словенії перш за все заплановані інтенсивні тренування, потім пара тестових гонок із словенськими гонщиками. Можливо в цих гонках братимуть участь інші гонщики, в яких в цей час збори там же в Словенії. Після цього ми збираємося перебратися до Польщі. Польський чемпіонат на той час вже почнеться, тому ми не розраховуємо, що спаринг з якимсь клубом обов'язково відбудеться. Можливо, пройде індивідуальна гонка. З Польщі МЕГА-ЛАДА відправиться до України на першу зустріч чемпіонату Росії з командою Червонограда.
Яким буде чемпіонат Росії без ЛУКОЙЛУ?
Дуже погано, що в російському чемпіонаті не стартуватиме ще одна команда. Октябрський клуб брав участь майже у всіх чемпіонатах Росії. Цей клуб знають не лише в Росії, але і за її межами, де ЛУКОЙЛ представляв російський спідвей. Останніми роками, точніше окрім 2007 року, ЛУКОЙЛ був головним претендентом на російське золото.Ми втратили не просто ЛУКОЙЛ, МЕГА-ЛАДА втратила суперника по життю! Я все-таки сподіваюся, що через рік команда повернеться в чемпіонат. Робити якісь прогнози по сезону-2008 зараз навряд чи доречно. Команд всього п'ять, їх склади вирівнялися.На березневій нараді питання по двох легіонерах було переголосовано, тому аутсайдерів в чемпіонаті не буде. Кожній команді під силу відібрати очки
в будь-якої іншої. Думаю, що цей чемпіонат в спортивному плані буде цікавим і непередбачуваним.


Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 1094 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти