Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Март » 12 » ВКЧР 2008 без Лукойла
22:26
ВКЧР 2008 без Лукойла
Ось і вирішилась доля клубу Лукойл, хоча це вирішення не назвеш радісним для уболівальників спідвею. Як ми бачимо не тільки в нашій країні трапляються такі випадки і причина в політиці та великих фінансових вливаннях. Таким чином,як говорили деякі спідвейні діячі, " найстабільніша ліга" матиме всього 5 команд: Мега- лада, Восток, СК Турбіна, Салават і Шахтар.
   Пропонуємо вашій увазі офіційні коментарі:
Вчорашній день повинен був стати вирішальним у долі клубу ЛУКОЙЛ. На момент проведення наради НЛС 6-го березня спідвейний клуб підтвердив свою участь в чемпіонаті Росії. Як і планувалося, 11 березня керівникові ЛУКОЙЛУ Равілю Гатіятову належало довести до логічного завершення наміри нових спонсорів про допомогу клубу.Проте, переговори про підписання спонсорського контракту несподівано завершилися їх відмовою від співпраці.

Учора увечері Равіль Гатіятов повернувся останнім авіарейсом додому. Генеральний директор клубу ЛУКОЙЛ був пригнічений таким, що трапилося. "Я не можу зараз коментувати те, що сталося.Я не чекав, що переговори можуть піти в такому направленні. Ми вимушені знятися з чемпіоната" - сказав він.

Сьогодні опівдні в НЛС з`явилася офіційна відмова клубу ЛУКОЙЛ від участі у відкритому командному чемпіонаті Росії 2008 року.Причина, вказана в листі, - "в зв'язки з відсутністю фінансування". Але неважко зрозуміти, що насправді причини мають політичне підгрунття, а ЛУКОЙЛ виявився заручником цієї ситуації.Генеральний директор НЛС Андрій Савін вважає, що "відмова клубу ЛУКОЙЛ від участі в чемпіонаті - це чутлива втрата для російської ліги, і в організаційному і в спортивному плані. Календар чемпіонату тепер переглядати ми вже не будемо, але можливо розглянемо питання про зміну схеми фінальної частини чемпіонату".

http://irgiz.narod.ru/
Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 1112 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти