Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2008 » Март » 6 » Лукойл залишається?
21:06
Лукойл залишається?
Сьогодні в Москві проходить нарада Національної ліги спідвею. Його терміни неодноразово відсовувалися на прохання клубу ЛУКОЙЛ і інші учасники російської ліги були згодні чекати вирішення про фінансування команди.
За інформацією від генерального директора клубу ЛУКОЙЛ Равіля Гатіятова ситуациz з фінансуванням команди на 2008 рік вирішувалася дуже важко. До останнього дня залишалися шанси на те, що нафтова компанія "Лукойл" все ж частково надасть допомогу спідвейному клубу.Для цього Равіль Гатіятов добився прийому безпосередньо в керівників НК "Лукойл", для чого виїхав до Москви завчасно.



"НК "Лукойл" все-таки відмовився від співпраці з мотоклубом на найближчий рік. Тому довелося шукати іншого титульного спонсора.

Я доки його не називатиму, але це дає нам можливість залишитися в сезоні-2008" - сказав Равіль Гатіятов.



У зв'язку із зменшенням кількості команд (раніше від участі в чемпіонаті відмовився СТМК ТУРБІНА) НЛС, можливо, належить внести зміни в схему проведення чемпіонату і скоректувати календар.


От таку інформацію ми там прочитали.Чесно кажучи, не знаеш кому вірити,але надіємось найближчим часом все буде ясно. Адміністрація сайту слідкуватиме за цією новиною та сповістить вас про якісь уточнення.

А ось з`явилась офіційна інформація, підтверджена офіфційним сайтом команди,який підтвердив участь команди у Російській лізі 2008!

Іншу інформацію на рахунок Лукойла ми побачили на сайті http://irgiz.narod.ru/:

Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 1203 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти