Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Сентябрь » 13 » 15-ГО ВЕРЕСНЯ У ЧЕРВОНОГРАДІ - КУБОК ВЕТЕРАНІВ
12:20
15-ГО ВЕРЕСНЯ У ЧЕРВОНОГРАДІ - КУБОК ВЕТЕРАНІВ
   У найближчу суботу на червоноградському мототреці імені Ігоря Марка відбудуться змагання на Кубок Ветеранів. Остаточний формат гонки поки-що невідомий по причині того, що ще не сформований склад учасників, оскільки участь у гонці підтвердили лише українські "старожили" і росіянин Олександр Олейніков.
 
 
   Більше про підготовку до змагань нам розповів організатор гонки, неодноразовий переможець і призер чемпіонатів і кубків України, учасник чемпіонатів Європи на гаревій доріжці і єдиний представник України, який брав участь у фіналі чемпіонату Європи в спідвеї на льоду, Петро Федик:
 
 
  - "Ми уже давно планували провести цю гонку. Однак через різні проблеми, які виникали то в одній області організації, то в іншій, нам не вдавалось зібрати повний склад учасників. Тепер всі наші гонщики, яких ми запросили, дали згоду на участь, окрім спортсменів з Польші. Вони мені особисто майже кожного місяця дзвонять і просять запросити їх на гонку, якщо вона буде організована. І ось тепер я їм телефонував, запрошував, а вони мені говорять, що потрібно було мінімум за два місяці перед тим попереджати, тому що у них зараз обмаль часу, оскільки більшість з них працюють механіками в клубах польських ліг. Не розумію, чому вони тоді напрошувались до нас на змагання! Більше просити не буду, оскільки вони нас ніколи не запрошують"!
 
 
   Також Петро Григорович розповів про ситуацію з українськими ветеранами спідвею:
 
 
  - "Усі наші ветерани дуже хочуть виступати і далі. На жаль, такої можливості немає. Більшість з нас намагаються підтримувати хоч час від часу форму. Для цього навіть планується закупівля декількох одиниць техніки, щоб не позичати на тренування чи поодиникі гонки мотоцикли у наших діючих гонщиків. Однак, самі розумієте, що купувати мотоцикл на проведення однієї гонки в рік - як мінімум, не розумно. Зараз техніка для спідвею буде по кишені далеко не кожному діючому гонщику, не кажучи вже про ветеранів".
 
 
   Наступного року Петро Григорович Федик відзначатиме свій ювілей - тридцять років у спідвеї. У цьому ж році відзначатиме свій ювілей і весь червоноградський спідвей - п'ятдесят років. Петро Григорович сподівається, що обидві ці дати вдасться відсвяткувати на найвищому рівні:
 
 
  - "Ми дуже хотіли б зробити щось грандіозне у наступному році. Такі дати бувають раз у житті, і хочеться запам'ятати їх надовго. Сподіваюсь, якщо будуть живі-здорові наші ветерани, нам вдасться зібрати їх у нашому місті, вдасться домовитись з ветеранами інших країн, і провести гонку, а, можливо, і не одну, щоб ще раз порадіти разом тому, що в нашому місті є такий чудовий вид спорту, як спідвей"!
 
 
   Склад учасників змагань "Кубок Ветеранів" (можливі деякі зміни):
 
 
 ЧЕРВОНОГРАД
 
 
 Петро Федик
 Володимир Дубанич
 Ігор Єпіфанов
 Ігор Розалюк
 
 
 РІВНЕ
 
 
 Володимир Колодій
 Володимир Трофимов
 
 
 ЛЬВІВ
 
 
 Ігор Борисенко
 
 
 ВОЗНЕСЕНСЬК
 
 
 Анатолій Жабчик
 Володимир Форостяний
 
 
 
 ПОЛТАВА
 
 
 Станіслав Московченко
 Бахтіяр Алієв
 Анатолій Жадан
 Ігор Давидко
 
 
 КЕМЕРОВО
 
 
 Олександр Олейніков
 
 
 Головний суддя змагань - Анатолій Миронов.
 
 
 Початок змагань - 17:00
 
 
 Вартість квитків
 
 
 дорослі - 25 грн.
 дитячі - 10 грн.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
  
Категорія: Український спідвей |
 
Переглядів: 1523 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.4/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти