Яку музику ви хотіли б чути на мототреці?
|
|
ворона | Дата: Воскресенье, 08.06.2008, 20:06 | Сообщение # 46 |
Уважение [ ]
| Quote (SnikerS) ну це так, моя думка. Але величезне прохання: НАВКЛЮЧАЙТЕ БУМБОКС Підтримую!
| |
|
|
SnikerS | Дата: Понедельник, 09.06.2008, 00:33 | Сообщение # 47 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| якщо цікавить, запишу на СД цей збірник, послухаєте (на стадіоні гг)
| |
|
|
Kompromis | Дата: Понедельник, 09.06.2008, 11:17 | Сообщение # 48 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Quote (SnikerS) Але величезне прохання: НАВКЛЮЧАЙТЕ БУМБОКС Підтримую!Додано (09.06.2008, 09:40) --------------------------------------------- доречі на рахунок "Скорости не сбрасывай на виражах"- якщо фан клуб захоче є можливість зробити цю пісню у новій роковій обробці ,- тоді буде БОМБА!!! просто всі по рублю і замовим справжній перл))) Додано (09.06.2008, 09:45) ---------------------------------------------
Quote (Admin4ik) бо колонки не тянуть високих частот! на рахунок коллонок то взагалі все вони тянуть просто кухня там вже стара, підсилювачі ще ті,лампові, а до них сто років ніхто не заглядав!!! Ще раз кажу, треба виносні портали на траву і все гуд!Додано (09.06.2008, 10:17) --------------------------------------------- ось панове фото, і повірте, цього вистачає і для нормального саунду, і щоб було чути коментатора навіть під час потужного реву мотоциклів!!! http://speedwaybalakovo.ru/articles/114/big_09.jpg
Я вірю в БОГА!!! і наше діло праве...
| |
|
|
Boris | Дата: Понедельник, 09.06.2008, 12:11 | Сообщение # 49 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (Kompromis) доречі на рахунок "Скорости не сбрасывай на виражах"- якщо фан клуб захоче є можливість зробити цю пісню у новій роковій обробці ,- тоді буде БОМБА!!! просто всі по рублю і замовим справжній перл))) Интересно было бы попробывать,если у кого есть возможность-наваяйте!?
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
| |
|
|
ворона | Дата: Понедельник, 09.06.2008, 22:58 | Сообщение # 50 |
Уважение [ ]
| Quote (Kompromis) доречі на рахунок "Скорости не сбрасывай на виражах"- якщо фан клуб захоче є можливість зробити цю пісню у новій роковій обробці ,- тоді буде БОМБА!!! просто всі по рублю і замовим справжній перл))) Цікава ідея можна спробувати!
| |
|
|
koly_rv | Дата: Вторник, 10.06.2008, 10:15 | Сообщение # 51 |
Уважение [ -1 ]
Награды:
| ворона, хватить флудить,бо вже достав
| |
|
|
Tox@ | Дата: Воскресенье, 15.06.2008, 13:28 | Сообщение # 52 |
Уважение [ 1 ]
Награды:
| Насчет " Не сбрасывайте скорость на виражах" - очень нормальная песенка, хоть она и старая, зато в тему.Людям многим тоже нравиться, да и гонщикам наверное тоже, может даже помагает настроиться на гонку. Вот я только немножко не понял...: Название темы...это какую музыку слышать когда выходят гонщики, или воообще(типа в перерывах)?
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Воскресенье, 15.06.2008, 13:39 | Сообщение # 53 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Tox@) это какую музыку слышать когда выходят гонщики, или воообще(типа в перерывах)? и то и другое
| |
|
|
Kompromis | Дата: Понедельник, 16.06.2008, 21:15 | Сообщение # 54 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Quote (Boris) у кого есть возможность-наваяйте!? Наваяти звичайно можна, але сирець робити ж не будеш, навіть зробити щось, що буде зрозуміле як композиція, це вже робота! Використовуємо нормальний живий звук, однозначно не мідяк, драйвовий вокал. отож, думати є про що))
Я вірю в БОГА!!! і наше діло праве...
| |
|
|
-ZoMaN- | Дата: Воскресенье, 22.06.2008, 15:30 | Сообщение # 55 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| ИМХО любой классический рок типа QUEEN, NAZARETH, SCORPIONS у Квин есть одна тема, подошла-бы на-выход/выезд, если интересно - дам координаты Додано (22.06.2008, 14:30) ---------------------------------------------
Quote (Kompromis) ось панове фото, і повірте, цього вистачає і для нормального саунду, і щоб було чути коментатора навіть під час потужного реву мотоциклів!!! хех... енто-ж стоит недёшево... килоВатта полтора... думаю просто надо композицию "слегка" "пригнуть" на среднечастотный диапазон (эквалайзером) и она будет звучать нормально
"Не стреляйте пианиста - он играет как может" © Сдаюсь тогда - когда некому будет сдаваться... ©
| |
|
|
SnikerS | Дата: Понедельник, 23.06.2008, 00:18 | Сообщение # 56 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| сподобалось як сьогодні включили The Offspring. Так тримать
| |
|
|
-ZoMaN- | Дата: Понедельник, 23.06.2008, 00:23 | Сообщение # 57 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| ....а так-же Квин... немного порадовали...
"Не стреляйте пианиста - он играет как может" © Сдаюсь тогда - когда некому будет сдаваться... ©
| |
|
|
SnikerS | Дата: Вторник, 24.06.2008, 14:52 | Сообщение # 58 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| В мене пропозиція: давайте складем список пісень, які ми хотіли б чути на треці.
| |
|
|
-ZoMaN- | Дата: Четверг, 26.06.2008, 21:45 | Сообщение # 59 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| думаю не сойдемся в выборе... на трек приходят люди с разными вкусами... мое мнение - только не "пессимистическую"... Додано (26.06.2008, 20:45) --------------------------------------------- предлагаю запустить на выход "наших" AC/DC Thunderstruk.... такая "резвая" тема....
Сообщение отредактировал -ZoMaN- - Четверг, 26.06.2008, 21:46 | |
|
|
Капелька | Дата: Четверг, 26.06.2008, 22:39 | Сообщение # 60 |
Уважение [ -1 ]
Награды:
| я хочу чути РОК,РЕП,ХАРДРОК і щось таке веселеньке... щоб спідвеїсти чуюючи цю музику налаштовувались на бій на боротьбу і звичайно на перемогу!!!
я лАФкаю сПідВеЙ!!!!
| |
|
|