Яку музику ви хотіли б чути на мототреці?
|
|
Admin4ik | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 01:04 | Сообщение # 16 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Speedway_85) 1.Rasmus - No fear 2. The Killers - Somebody Told Me(mix) 3.Godsmack - Re-Align 4. the_offspring - hit_that 5.Araks - strannaya_noch 6.Pain - Dancing With The Dead 7.Ill Nino-what you deserve 8.Cold - Suffocate 9. Train of Thoought - Endless Sacrifice (He OpiriHaJI) 10.Dj Bazuka-Sexy Paradize 11.DVJ BAZUKA - Sexy Energy 12.Григорий Лепс и Ирина Аллегрова - Я тебе не верю 13.Queen - The Show Must Go On 14. Boney M. - Daddy Cool 15. Scorpions - Still Loving You 16. Scorpions - Holiday 17. Ария - Потеряный рай 18. Ария - Осколок Льда 19.david guetta - baby when the light 20. Supermode - Tell Me Why 21.madelyne - beautiful child hiver and hammer rem Тут різні стилі музики, але нема ні попси, ні репа!! Досить не погана підбірка і можна ще додати декілька виконавців : AC/DC, Roxete, Europa, Nirvana. Я взяв звідси пісні+добавлю ще.має буть непогано
| |
|
|
Divas | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 01:53 | Сообщение # 17 |
Уважение [ 3 ]
Награды:
| AC/DC, Roxete, Europa, Nirvana круті групи!!!!
| |
|
|
Speedway_85 | Дата: Понедельник, 19.05.2008, 11:08 | Сообщение # 18 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Quote (Divas) AC/DC, Roxete, Europa, Nirvana круті групи!!!! 100%
Рівне ЧЕМПІОН !!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
|
Boris | Дата: Вторник, 20.05.2008, 10:47 | Сообщение # 19 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Scooter,Bon Jovi(Its my life),Qween-не забудь!
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
| |
|
|
ворона | Дата: Четверг, 22.05.2008, 12:19 | Сообщение # 20 |
Уважение [ ]
| Коли гонщики ідуть на придставлення і після нього до закритого парку я б, хотів чути музику, яка була того року там рядки: Скорости не збрасивай, на виражах, только так научишся, ПОБЕЖДАТЬ, ПОБЕЖДАТЬ. Хто також хоче чути цю музику при виході спідвеїстів на придставлення та після нього????
| |
|
|
Boris | Дата: Четверг, 22.05.2008, 15:00 | Сообщение # 21 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (ворона) Хто також хоче чути цю музику при виході спідвеїстів на придставлення та після нього???? Та всі хочуть!!!!!!!!!!!
| |
|
|
Тимчег | Дата: Суббота, 31.05.2008, 10:10 | Сообщение # 22 |
Уважение [ 8 ]
Награды:
| djboyko_sound_shocking_trava.mp3 Ida_Corr_&_Fedde_Le_Grand_-_Let_Me_Think_About_It.mp3 Marilyn Manson - Rock is Dead.mp3 sono - Keep Control (Tocadisco Remix).mp3 Bob Sinclar - Rock This Party (Everybody Dance Now) (radio edit).mp3 Jeanette - Rock my life.mp3 Fischerspooner - Never Win (Benny Bennassi Remix).mp3 scorohod_trava_u_doma_extended_mix.mp3 redhead___beauty_in_my_mind.mp3 - на фон
Карл Маркс: "Якщо людина перебуває в державі і не спілкується її мовою, то це або гість, або невільник, або окупант"
| |
|
|
Boris | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 15:29 | Сообщение # 23 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Admin4ik, ну и зачем тебе диски со спидвей гимном и Квином передавали на ЧУ среди юниоров???Где нормальная музыка на представлении и после 15 заезда???
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 15:39 | Сообщение # 24 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Boris) Admin4ik, ну и зачем тебе диски со спидвей гимном и Квином передавали на ЧУ среди юниоров???Где нормальная музыка на представлении и после 15 заезда??? На представлении почему-то небило звука,ето не моя вина,звук регулировали в рубке.а на виход мне дали АС/ДС,а после гонки нужно било ити с ноутом в кабинет с протоколом.
| |
|
|
Boris | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 15:53 | Сообщение # 25 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (Admin4ik) На представлении почему-то небило звука,ето не моя вина,звук регулировали в рубке.а на виход мне дали АС/ДС Я бы того кучерявого дядю который тебе его дал,вообще к команде не подпускал
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 15:57 | Сообщение # 26 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Boris) Я бы того кучерявого дядю который тебе его дал,вообще к команде не подпускал Ну ти сам должен понимать,что я на виход включаю то что мне говорят и обсуждать не имею права.......
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 16:03 | Сообщение # 27 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (vanya) Я думаю, що у випадку перемог варто включати Queen - We Are The Champions Згоден,але у тому випадку,кол игонка закінчується не в пів девятої.Я додому потрапив о пів на дванадцяту ,щей на таксі прийшлось їхати.А в скільки б я попав аби ще хвилин 20 вмикав музику після гонки????
| |
|
|
Boris | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 16:16 | Сообщение # 28 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (vanya) Я думаю, що у випадку перемог варто включати Queen - We Are The Champions Так и я об этом,но находятся люди у которых свой единственноверный взгляд на всё посмотрим к чему его тупость и эгоизм доведёт команду.Додано (02.06.2008, 15:16) ---------------------------------------------
Quote (Admin4ik) Згоден,але у тому випадку,кол игонка закінчується не в пів девятої.Я додому потрапив о пів на дванадцяту ,щей на таксі прийшлось їхати.А в скільки б я попав аби ще хвилин 20 вмикав музику після гонки???? Раз тебе доверили столь почётную миссию приходится терпеть,ты ж народу столько радости доставляешь и адреналина подливаешь,постарайся всё-таки меньше кучерявого слушать,т.к. народу не очень нравятся его умопомрачительные идеи,с музыкой в том числе!!!А народ это и есть главный показатель качественно проведённой гонки,а музыка до,во-время и после гонки-это главная составляющая любой гонки(не считая самогонки ).
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 16:20 | Сообщение # 29 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Boris) Раз тебе доверили столь почётную миссию приходится терпеть,ты ж народу столько радости доставляешь и адреналина подливаешь,постарайся всё-таки меньше кучерявого слушать,т.к. народу не очень нравятся его умопомрачительные идеи,с музыкой в том числе!!!А народ это и есть главный показатель качественно проведённой гонки,а музыка до,во-время и после гонки-это главная составляющая любой гонки(не считая самогонки). +1 .........!
| |
|
|
vanya | Дата: Понедельник, 02.06.2008, 19:03 | Сообщение # 30 |
Уважение [ 1 ]
Награды:
| Quote (Admin4ik) Згоден,але у тому випадку,кол игонка закінчується не в пів девятої.Я додому потрапив о пів на дванадцяту ,щей на таксі прийшлось їхати.А в скільки б я попав аби ще хвилин 20 вмикав музику після гонки???? Так всерівно ж в кінці грає якась "савєцка" мелодія.
| |
|
|