Яку музику ви хотіли б чути на мототреці?
|
|
Admin4ik | Дата: Вторник, 06.05.2008, 15:26 | Сообщение # 1 |
Уважение [ 17 ]
| Після першої гоки було багато нарікань на музичне оформлення,тому пропонує внести ваші пропозиції щодо музики.Тобто пропонуйте пісні(повна назва та виконавець) на марш та у перервах!
| |
|
|
Ferdinant | Дата: Вторник, 06.05.2008, 19:40 | Сообщение # 2 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| В перервах можна було б вмикати танцювальну музику (хаус, електро).
| |
|
|
Davis | Дата: Среда, 07.05.2008, 01:05 | Сообщение # 3 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Замість маршу - SPEED - Billy Idol. Саундтрек до фільму "Скорость"
SPEEDWAY ponad wszystko
Сообщение отредактировал Davis - Среда, 07.05.2008, 01:06 | |
|
|
Admin4ik | Дата: Среда, 07.05.2008, 01:08 | Сообщение # 4 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Davis) Замість маршу - SPEED - Billy Idol.Саундтрек до фільму "Скорость" А у тя есть ета песня? Шено подивись кліп на пісню,чесно кажучи,мені здається,що вона не підходить.
| |
|
|
leon | Дата: Среда, 07.05.2008, 17:15 | Сообщение # 5 |
Уважение [ 1 ]
Награды:
| Quote (Tank) Rasmus - No fear!!!!!!!!!!! Справді потужна така і під спідвей підходить!!! Все ж таки без страху там їздять))) ООО!! Класна пісня!! Ну не замість маршу, але під час перерв прокатить!!
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Среда, 07.05.2008, 18:25 | Сообщение # 6 |
Уважение [ 17 ]
| Це,що всы пропозиції???чи вам сподобалась та музика,яка була ?
| |
|
|
Butt-Head | Дата: Четверг, 08.05.2008, 01:42 | Сообщение # 7 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Мені подобається цей марш що є! Там тема потрібна, тай зрозуміло все! А в перервах треба пускати щось типу поп-панк, чи щось в тому роді! Щоб підіймала настрій, і вболівальники не сиділи як озимі)). Після запальної пісні і вболівається по іншому! , а групи подивись Серцевий напад, Кожаний олень)) ну це з не дуже відомого. І мені здається електро в спідвей ніяк не вписується! Ну це моя думка.
Главное ввязатсо в войну а там увидим! (Наполеон Бонапарт)
Сообщение отредактировал Butt-Head - Четверг, 08.05.2008, 01:43 | |
|
|
Admin4ik | Дата: Четверг, 08.05.2008, 16:44 | Сообщение # 8 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Tank) І ще 100% є такі дєятєлі які будуть гнать на все, що не робиться на краще)) Така вже їхня робота)))) Не спорю,просто вже не звертаю на таких увагу і вам раджу. Quote (Tank) Да не спорю про електоро, хаус, і т д (всі електронні стилі) це не спідвейне ))) О так Серцевий напад - це круто!!!))) Ну і ще такі гурти, які грають в такому стилі))) На мою думку пісні мають буи драйвовими(Сердючку не рахуємо ) і також бажано українськими.Будемо шукати та вислуховувати ваші думки.
| |
|
|
Speedway_85 | Дата: Пятница, 16.05.2008, 10:25 | Сообщение # 9 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Я на свої очі бачив, як на секторах при звучанні закордонної рок - музики іде значне пожвавлення вболівальників, чого не скажеш при звучанні української чи російської поп-музики. Отже висновок один - рок найбільше підходить для таких змагань!!!!!! Додано (16.05.2008, 09:25) --------------------------------------------- Якщо потрібно можу зробити підбірку такої музики
Рівне ЧЕМПІОН !!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
|
Boris | Дата: Пятница, 16.05.2008, 11:32 | Сообщение # 10 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (Speedway_85) Отже висновок один - рок найбільше підходить для таких змагань!!!!!! Повністю згоден,хотів запропонувати те саме,а після гонки звичайно Квін-Чемпіони
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Пятница, 16.05.2008, 13:03 | Сообщение # 11 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Boris) Повністю згоден,хотів запропонувати те саме,а після гонки звичайно Квін-Чемпіони Але заміть,що я не говорив,що попаса має бути!є хороший і український рок чи альтернатива.Але постараюсь задовольнити всі смаки!
| |
|
|
Divas | Дата: Пятница, 16.05.2008, 18:27 | Сообщение # 12 |
Уважение [ 3 ]
Награды:
| 1.Rasmus - No fear 2. The Killers - Somebody Told Me(mix) 3.Godsmack - Re-Align 4. the_offspring - hit_that 5.Araks - strannaya_noch 6.Pain - Dancing With The Dead 7.Ill Nino-what you deserve 8.Cold - Suffocate 9. Train of Thoought - Endless Sacrifice (He OpiriHaJI) 10.Dj Bazuka-Sexy Paradize 11.DVJ BAZUKA - Sexy Energy 12.Григорий Лепс и Ирина Аллегрова - Я тебе не верю 13.Queen - The Show Must Go On 14. Boney M. - Daddy Cool 15. Scorpions - Still Loving You 16. Scorpions - Holiday 17. Ария - Потеряный рай 18. Ария - Осколок Льда 19.david guetta - baby when the light 20. Supermode - Tell Me Why 21.madelyne - beautiful child hiver and hammer rem Тут різні стилі музики, але нема ні попси, ні репа!!
| |
|
|
Boris | Дата: Пятница, 16.05.2008, 18:27 | Сообщение # 13 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (Admin4ik) Але заміть,що я не говорив,що попаса має бути!є хороший і український рок чи альтернатива.Але постараюсь задовольнити всі смаки! Але не забудь-"Хвилю тримай",а якщо немає "Спідвей гімна" на представлення можу піднести,Квін на закінчення також.
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Пятница, 16.05.2008, 19:01 | Сообщение # 14 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (Boris) Але не забудь-"Хвилю тримай",а якщо немає "Спідвей гімна" на представлення можу піднести,Квін на закінчення також. та гмарш знайшов,але гімн команди теж потрібен!
| |
|
|
Speedway_85 | Дата: Пятница, 16.05.2008, 20:26 | Сообщение # 15 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Quote (Divas) 1.Rasmus - No fear 2. The Killers - Somebody Told Me(mix) 3.Godsmack - Re-Align 4. the_offspring - hit_that 5.Araks - strannaya_noch 6.Pain - Dancing With The Dead 7.Ill Nino-what you deserve 8.Cold - Suffocate 9. Train of Thoought - Endless Sacrifice (He OpiriHaJI) 10.Dj Bazuka-Sexy Paradize 11.DVJ BAZUKA - Sexy Energy 12.Григорий Лепс и Ирина Аллегрова - Я тебе не верю 13.Queen - The Show Must Go On 14. Boney M. - Daddy Cool 15. Scorpions - Still Loving You 16. Scorpions - Holiday 17. Ария - Потеряный рай 18. Ария - Осколок Льда 19.david guetta - baby when the light 20. Supermode - Tell Me Why 21.madelyne - beautiful child hiver and hammer rem Тут різні стилі музики, але нема ні попси, ні репа!! Досить не погана підбірка і можна ще додати декілька виконавців : AC/DC, Roxete, Europa, Nirvana.
Рівне ЧЕМПІОН !!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
|