Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2018 » Ноябрь » 9 » Україна має великий талант
11:30
Україна має великий талант

   Україна довго чекала на спортсмена, який зможе змагатися зі світовою елітою. Молодий рівнянин підписав контракт з Локомотивом Даугавпілс.

 

 

      Контракт з Локомотивом для 18 річного спортсмена велике виділення. Не кожний може у такому молодому віці поїхати у Польщі. - Це великий успіх. Не лише мій, але також рівненського клубу. Маю надію, що чекає мене гарне майбутнє у цьому спорті - розповів Марко Левішин. - Прагну там розвиватися. Поки що я юніор, але мушу по більше стартувати з дорослими - додав.

     Марко вже два роки поспіль здобув кубок МАСЄК, чим привернув до себе увагу багатьох клубів, які хотіли підписати з ним контракт. - Я мав пропозиції не лише з Даугавпілсу. Були також звернення з Кросна, Кракова, Равіча та Бидгощі. Але я погодився на латвійський клуб, бо ще у червні керівництво клубу звернули на мене увагу - прокоментував.

     Марко знає, щоб здобути успіх у спідвеї потрібно мати штаб людей, котрим довіряєш. - Допомагає мені у цьому моя родина, друзі та клуб у Рівному на чолі з Сергієм Головнею. Також велике дякую спонсорам. Та всім людям, які мене підтримують - завершив.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 805 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти