Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Октябрь » 22 » ПОЛЬСЬКА ЛІГА СПІДВЕЮ МОЖЕ ЗАЛИШИТИСЬ БЕЗ ТИТУЛЬНОГО СПОНСОРА
00:37
ПОЛЬСЬКА ЛІГА СПІДВЕЮ МОЖЕ ЗАЛИШИТИСЬ БЕЗ ТИТУЛЬНОГО СПОНСОРА

   Титульний спонсор Польської Ліги Спідвею - фірма "NICE", залишилась незадоволеною співпрацею в 2015 році з ПЗМ-ом і не гарантує підписання нового контракту на наступний сезон. Такий висновок можна зробити зі слів одного з керівників "NICE" Адама Кружинського, який пояснив позицію фірми тим, що багато президентів клубів не виконували свої контрактні зобов'язання. А.Кружинські:

 

 - "Є декілька запитань без відповідей. Ми з багато чого залишились незадоволеними. В першу чергу, це стосується невиконання деякими президентами клубів підписаних договорів. Можу сказати одне - фірма "NICE" зацікавлена в співпраці лише у тому випадку, коли по ТВ буде показаний мінімум один матч кожного туру. При цьому, по статистиці, матчі, які розпочинались в 14:30 (по за київським часом - прим.авт.), збирали аудиторію кількістю приблизно 160 тисяч чоловік. Потім з не зрозумілих причин почали показувати матчі о 17:00, коли основна увага вболівальників уже переключалась на Екстралігу, і переглядали матчі ПЛС не більше 30 тисяч чоловік. Це для нас - серйозна проблема. Також нам не сподобалось і те, що не була організована трансляція фінального матчу між "Локомотивом" і "Островією". Це - не припустимо! Зате "показуху" в закритому парку між президентом і тренером команди з Острува після першої зустрічі виклали в найкращому стилі і найдетальніше. Ми не хочемо бути залучені до цих скандалів. Це - справи клубу "Островія" і не більше".

 

   Зустріч між "NICE", ПЗМ і TVP (телебачення Польші) повинна відбутись в листопаді. Саме тоді і стане відомо, чи продовжить фінансування Польської Ліги Спідвею і на яких умовах фірма "NICE".

 

Польські ЗМІ

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 713 | Додав: jktu86 | Теги: Польська Ліга Спідвею, nice | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти