Локомотив не потрапить у Рівне!!!
|
|
klets | Дата: Вторник, 10.06.2008, 15:09 | Сообщение # 31 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (glaz) Сколько уже можно сорить на форуме Пока не сорят. Только начнут, сразу в бан! Это вам не это
| |
|
|
Tygrys | Дата: Вторник, 10.06.2008, 15:46 | Сообщение # 32 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Quote (glaz) Завтра починається генеральна підготовка треку Може заодно і борти надувні встановите? Оце буде підготовка!
| |
|
|
glaz | Дата: Вторник, 10.06.2008, 16:20 | Сообщение # 33 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Quote (Tygrys) Може заодно і борти надувні встановите? Оце буде підготовка! Трек уже майже готовий. А на рахунок бортів то це заплановано на наступний рік
| |
|
|
Tygrys | Дата: Вторник, 10.06.2008, 17:06 | Сообщение # 34 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Quote (glaz) Трек уже майже готовий. А на рахунок бортів то це заплановано на наступний рік Може не скромне питання, але по суті: як ви ставитесь до команди "Спідвей Р"?
| |
|
|
glaz | Дата: Вторник, 10.06.2008, 17:52 | Сообщение # 35 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Може не скромне питання, але по суті: як ви ставитесь до команди "Спідвей Р"? тА ЦІЛКОМ НОРМАЛЬНО. Навіть радію їхнім перемогам. Але наша мета - надувні борти, освітлення, команда перважно з наших... не так то цевже й важко Додано (10.06.2008, 16:52) --------------------------------------------- Троха хромає організація , але не мені судити. Зробимо першу гонку подивитесь тоді можна буде говорити
| |
|
|
Tygrys | Дата: Вторник, 10.06.2008, 18:38 | Сообщение # 36 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Quote (glaz) тА ЦІЛКОМ НОРМАЛЬНО. Навіть радію їхнім перемогам. Ось приклад здорового глузду. Може в нашому місті все змінюється на краще? Будемо надіятись.
| |
|
|
Boris | Дата: Среда, 11.06.2008, 09:33 | Сообщение # 37 |
Уважение [ 7 ]
Награды:
| Quote (glaz) Але наша мета - надувні борти, освітлення, команда перважно з наших... не так то цевже й важко Не спешил бы ты со словами,люди в это просто уже не верят,также как и в команду "только из наших",где же их понабирать своих,что-бы не позориться перед болельщиками после каждой серьёзной гонки???
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
| |
|
|
klets | Дата: Среда, 11.06.2008, 09:42 | Сообщение # 38 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (glaz) команда перважно з наших... Команда з наших була в 2003. Тоді програвали на виїзді 75:13. Тоді народ вівся на це, зараз - майже нереально. А от зробити 50/50, причому в друге 50 шоб проходили по відбору на регулярних тренуваннях - реально.
| |
|
|
maxizh | Дата: Среда, 11.06.2008, 13:28 | Сообщение # 39 |
Уважение [ 8 ]
Награды:
| Quote (Tank) А про борти - тут такі варіанти: -хто захоче подарувати іх ТСОУ -чи може ії саме ТСОУ і купить -а може взагалі ТСОУ розщедриться і віддасть мототрек на 50 років в оренду Ну можна ще купити на базарі надувні матраци там де написано Маде ін Чіна ТСОУ в лице П.Гарведа уже решает купить борты где-то на Украине. Нашел он какую-то компанию, которая может их сделать. Но есть проблема, эти борты не имеют лицензию БиСиаЙ. Хотя что тут сложного, реально заменитель надувных матрацов. Про аренду в 50 лет, при нынешнем руководстве, нереально!!!
| |
|
|
klets | Дата: Среда, 11.06.2008, 16:33 | Сообщение # 40 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (maxizh) Но есть проблема, эти борты не имеют лицензию БиСиаЙ. Лицензия БиЭсАй нужна для чемпионатов мира. Также еще нужна ФИМ лицнзия стадиона, поэтому иметь лицезированные борты без лицензированного стадиона - нонсенс.
| |
|
|
maxizh | Дата: Среда, 11.06.2008, 23:11 | Сообщение # 41 |
Уважение [ 8 ]
Награды:
| Quote (klets) Лицензия БиЭсАй нужна для чемпионатов мира. Также еще нужна ФИМ лицнзия стадиона, поэтому иметь лицезированные борты без лицензированного стадиона - нонсенс. Если я не ошибаюсь, банды лицензирует именно БиСиаЙ. Ну а какая ситуация на стадионе, ты знаеш не хуже меня. Я думаю, что при наличии этих модных заборов, получить ФИМовское разрешение будет не проблема.
| |
|
|
ворона | Дата: Четверг, 12.06.2008, 13:27 | Сообщение # 42 |
Уважение [ ]
| Quote (maxizh) Если я не ошибаюсь, банды лицензирует именно БиСиаЙ. Ну а какая ситуация на стадионе, ты знаеш не хуже меня. Я думаю, что при наличии этих модных заборов, получить ФИМовское разрешение будет не проблема. Да якщо в нас будуть ці борти то ми 90% отримаєм ліцензію!
| |
|
|
koly_rv | Дата: Четверг, 12.06.2008, 14:43 | Сообщение # 43 |
Уважение [ -1 ]
Награды:
| І борти будуть більш безпечні,ніж дерев'яні,але борти займуть 1/3 ширини доріжкі
| |
|
|
Admin4ik | Дата: Четверг, 12.06.2008, 14:54 | Сообщение # 44 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (koly_rv) І борти будуть більш безпечні,ніж дерев'яні,але борти займуть 1/3 ширини доріжкі ширина борта 1 метр,і його встановлять ,мабуть,не по всіх довжині,а тільки на поворотах!
| |
|
|
koly_rv | Дата: Четверг, 12.06.2008, 15:00 | Сообщение # 45 |
Уважение [ -1 ]
Награды:
| Admin4ik, ну ти ж помниш як тоді помойму карпова зажали на прямій і в нього колесо було як рогалик
| |
|
|