Quote (maxizh)
Дорогие фан-клубисты! С всем уважением к вам, прошу на моего отца, то-есть на В.А.Жуковского, всякую фамильярную херню не нести. Он, в первую очередь, всем вам в деды годится!!! Проживёте полтинник лет, тогда будете "булькать". И по делу: Разве вас устраивает всего три лиговые гонки? Лично мне мало!!! А такие товарняки, типа Ополе, и я могу клепать.
Ок ну перше ніхто не несе всяку херню, а просто так висловлювали свою думку(він також вміє її по-своєму висловлювати)!!! Але ти в свою чергу, попроси в свого батька, щоб він описував свої чудо враження від гонок в іншій формі, без всяких там слів типу мотокружок і т д, бо так як ми є фанами цього клубу, нам в свою чергу теж є на що гніватися. Погодься! Макс і якщо він надалі буде гнать так, то кількість команд в турнірній таблиці не зміниться і гонок більше не стане(хоча мені здається, що гонок лігових буде майже так як і в тому році в 2 ПЛ 3+3+1+1=8)
Ну а про спаринг давай, я прийду - бо справжній вболівальник не переберає гонками, яких і так мало. Щасти)