Українська ліга: міф чи реальність?
| | vetroinna | Дата: Вторник, 13.01.2009, 11:28 | Сообщение # 61 |
Уважение [ 1 ]
Награды:
| Локо можливо не поїде в 1лізі. Причина-немає $. Все має вирішитись до 15 січня. А що вже про нас говорити.
Все в этом мире относительно...
| |
|
| Admin4ik | Дата: Вторник, 13.01.2009, 15:44 | Сообщение # 62 |
Уважение [ 17 ]
| Quote (klets) З чого ти взяв, шо я так хочу показати? А питати дійсно потрібно в організаторів, а не в людей, які знають про лігу тільки на словах... Олег,питав я не в бабушкі,як ти,а в члена осередку мотофедерації. Ти кажеш, шо не на словах,а скажи, шо є крім папірців про створення ліги!!!!! Quote (klets) Знаю не я, а одна бабушка на остановці, я просто кажу, шо почув. Нашо цей весь цирк??
| |
|
| klets | Дата: Вторник, 13.01.2009, 19:22 | Сообщение # 63 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (Admin4ik) Алег,питав я не в бабушкі,як ти,а в члена осередку мотофедерації. Агор, член осередку мотофедерації може не здогадуватися про УЛС взагалі - це не його парафія. Він причетний до проведення змагань чемпіонату України, але аж ніяк не професійної спідвейної ліги, як би там вона не називалась. Адміністратору такі речі просто необхідно знати, а не ти думаєш, що вмієш відрізняти заднє колесо від передньго і то все. Quote (Admin4ik) Ти кажаш шо не на словах,а скажи шо є крім папірців про створення ліги!!!!! Крім папірців є твердий намір створити лігу, підкріплений обіцянками президентів клубів, які, в свою чергу, підкріплені бюджетами клубів. Крім цього, СКТ активно тренується в гідропарку (сьогодні відбувся вже другий день тренувань). Чи гонщики СКТ теж на словах їздять?Quote (Admin4ik) Нашо цей весь цирк?? Ти почав, я підтримав... Якщо це недоречно - вибач...
| |
|
| | DarkLight | Дата: Вторник, 13.01.2009, 21:58 | Сообщение # 65 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Admin4ik, klets, В который раз хочется сказать "Ребята, давайте жить дружно!" На счет УЛС... Лига 99% будет! Сказал это человек, которому лично я доверяю, по-этому и передаю...
Улыбайся, завтра будет хуже :)
| |
|
| klets | Дата: Вторник, 13.01.2009, 22:51 | Сообщение # 66 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (DarkLight) Admin4ik, klets, В который раз хочется сказать "Ребята, давайте жить дружно!" Да мы дружно живем, просто Admin4ik слушает некомпетентных людей, а потом все это выкладывает здесь. Я его поправил, а он обиделся Quote (DarkLight) На счет УЛС... Лига 99% будет! Сказал это человек, которому лично я доверяю, по-этому и передаю... Очень сомневаюсь, что твой и мой знакомый - один и тот же человек, но мой знакомый тоже сказал, что УЛС будет. Правда проценты вероятности не называл
Сообщение отредактировал klets - Вторник, 13.01.2009, 22:54 | |
|
| Admin4ik | Дата: Среда, 14.01.2009, 01:08 | Сообщение # 67 |
Уважение [ 17 ]
| Алег,хоч би імя моє написав правильно,я Ігорь. І не ображавсь я... А на рахунок ліги,то я не казав шо її не буде,тільки сказав шо поки все на словах(обіцянках,як ти сказав) і дуже надіюсь шо вона таки буде! А на рахунок знає людина про УЛС чи ні,то не говори про людину,якщо її не знаєш,а то вона може образитись))))))) А на рахунок коліс,то це ти трошки загнув,може образитись??
| |
|
| Tygrys | Дата: Среда, 14.01.2009, 02:26 | Сообщение # 68 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Хлопці і дівчата, не забувайте, що на папері можна навіть і заставити їздити, а от на доріжці хто поїде??? Ви просто логічно трохи подумайте і все стане на свої місця. Щоб організувати УЛС, треба стільки питань узгодити, а ми все-таки українці Так що підтримую Адмінчика. Але будемо надіятись... Може щось і вийде
| |
|
| DarkLight | Дата: Среда, 14.01.2009, 10:28 | Сообщение # 69 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Quote (klets) Очень сомневаюсь, что твой и мой знакомый - один и тот же человек, но мой знакомый тоже сказал, что УЛС будет. Правда проценты вероятности не называл Ну вообще мне сказали "точно будет", но я так уж утверждать не взялась)) Quote (Tygrys) Хлопці і дівчата, не забувайте, що на папері можна навіть і заставити їздити, а от на доріжці хто поїде??? Ви просто логічно трохи подумайте і все стане на свої місця. Щоб організувати УЛС, треба стільки питань узгодити, а ми все-таки українці Так що підтримую Адмінчика. Але будемо надіятись... Може щось і вийде Если очень постараются, то даже гонщиков на 4 команды наберут, Львов как всегда возьмет истинного украинца Дубинина, + Цуканов, + кого-то своего вспомнят; Червоноград не пропадет, ну и у Ровно уже выхода не будет :)
| |
|
| Tygrys | Дата: Среда, 14.01.2009, 13:33 | Сообщение # 70 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Quote (DarkLight) ну и у Ровно уже выхода не будет :) В Ровно была и есть самая первая проблема- аренда трека. Если этот вопрос не решается, то сами понимаете, что будет. Один кандидат в мэры уже намекнул, что проще построить новый трек, чем со старым возиться. Так что, это ж-ж-ж неспроста Очень много всяких препятствий пока на пути к созданию УЛС, по крайней мере в Ровно. Я уже молчу про деньги. С гонщиками ещё как-то можно выкрутиться для начала
| |
|
| Gorka | Дата: Четверг, 15.01.2009, 12:14 | Сообщение # 71 |
Уважение [ 0 ]
Награды:
| Тут, крім проблем з орендою треку, є ще проблема самого мототреку. Адже до цього часу незрозуміло, хто є його власником.
| |
|
| klets | Дата: Четверг, 15.01.2009, 15:43 | Сообщение # 72 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (Gorka) Адже до цього часу незрозуміло, хто є його власником. Відверто кажучи, не чекав такого від людини, яка в спідвеї розбирається і знає дуже багато... Стадіон належить громадській організації "Товариство сприяння обороні України" (ТСОУ).
| |
|
| DarkLight | Дата: Четверг, 15.01.2009, 16:18 | Сообщение # 73 |
Уважение [ 11 ]
Награды:
| Когда-то поговаривали про то, чтоб передать стадион в собсвенность города, на разговорах все как всегда и закончилось, или хотя бы они еще ведутся?
| |
|
| Admin4ik | Дата: Четверг, 15.01.2009, 16:41 | Сообщение # 74 |
Уважение [ 17 ]
| Не знаю як на рахунок цього,але здаэться 31 січня відбудуться збори осередку мотофедерації,де буде обрано нового голову!!!!!!!А на рахунок Гарвата,то мабуть,йому ще бути на цій посаді не довго.............
| |
|
| klets | Дата: Четверг, 15.01.2009, 17:25 | Сообщение # 75 |
Уважение [ 6 ]
Награды:
| Quote (DarkLight) Когда-то поговаривали про то, чтоб передать стадион в собсвенность города, на разговорах все как всегда и закончилось, или хотя бы они еще ведутся? Если бы ТСОУ отдало лакомый кусок городу, я бы их не понял Додано (15.01.2009, 16:25) ---------------------------------------------
Quote (Admin4ik) Не знаю як на рахунок цього,але здаэться 31 січня відбудуться збори осередку мотофедерації,де буде обрано нового голову!!!!!!! Quote (Admin4ik) А на рахунок Гарвата,то мабуть,йому ще бути на цій посаді не довго... Це якось пов’язано, чи просто дві інформації?
| |
|
|
|